|
||||
|
||||
![]()
Τι παιζει παιδια με αυτον το ανθρακα και τον ''χαριζει'' η aquamedic ?
![]() Τον εχει δοκιμασει κανεις να μας πει μια γνωμη ? ...(με 3,5 ευρω το λιτρο που βγαινει το 5λιτρο δεν παιρνεις ουτε αμμο για γατες ![]() http://www.aqua-medic.de/seawater/en/19/carbolit1/ http://www.aquaristic.net/shop.php/s...nung%204%20mm/ |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν τον χαρίζει η aqua medic. Στην Ελλάδα χλωμό να το βρεις τόσο, παρότι είναι σε προσφορά.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τι εννοείς?
|
||||
|
||||
![]()
μην προδιαθετουμε αρνητικά για κάποιες εταιρείες και προϊόντα.Η aqua medic γενικά είναι αρκετά φθηνή στα αναλώσιμα της.Για να μην καννιβαλισουμε όμως το θέμα αν έχεις άλλη απορία με πμ σε παρακαλώ.
|
||||
|
||||
![]()
Τεσπα , εγω παρηγγειλα ενα 5 λιτρο απο aquadiscont (15,90 ευρω) για να τον δοκιμασω.
Μπορει να βγαζει λιγα παραπανω φωσφωρικα αλλα δεν πειραζει ...για το F.O καλος ειναι ....ακους Ισιδωρε ?? ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
η προταση μου φυσικα δεν ειχε καμια προσωπικη αιχμη
![]() Τι Βασιλη? ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
σφουγγάρι - ανθρακας | crazyio | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 12-08-06 13:37 |
ενεργοσ ανθρακας | faxkosit | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 13-01-06 13:00 |
Ανθρακας | Tolis | Γλυκό νερό - Γενικά | 20 | 04-01-06 21:24 |
Ενεργoς ανθρακας και χλωραμινες... | scalare | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 02-12-05 12:27 |
ΑΝΘΡΑΚΑΣ & ΤΥΡΦΗ | faxkosit | Δίσκοι | 3 | 17-03-04 23:23 |