|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Είμαι εντελώς καινούργιος στον χώρο.
Εδώ και ένα μήνα περίπου αγόρασα ένα Cayman 50 professional και είμαι ακόμη στο "στρώσιμο", και απο ότι δίαβασα αυτές τις μέρες έχω ακόμη πολύ δουλειά, αλλά είμαι γαι την ώρα ενθοουσιασμένος με την νέα μου ασχολία!!!!! Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει καμία ιδέα για το τί να βάλω μέσα. Λόγω δουλείας και οικογένειας δέν έχω πολύ χρόνο. ![]() ![]() ![]() Α!!!!! το ενυδρείο το έχω στο χώρο τις δουλειάς, δηλαδή στο γραφείο. Ευχαρηστώ εκ των προτέρων για τις συμβουλές. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
¶ς ανεβάσουμε καμία photo ... | crazyio | Φωτογραφίες μελών | 2 | 13-04-07 23:11 |
Ιδέα για ψύξη με ανεμιστηράκια | genetix | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 25 | 22-06-06 09:32 |
Ιδέα για στρώσιμο νερού... | silveraro | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 26-09-05 15:14 |
Μια ιδέα.! | dim | Bettas | 13 | 04-09-05 13:34 |
Καμία απάντηση από το σύλλογο! | panvagil | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 6 | 12-06-05 21:35 |