|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα σε ολους Εχω ένα ενυδρειο 80 λιτρων
Οπου φιλοξενο 6 σκαλαρια Από μετρισεις παμε πολυ καλα Αμμωνια 0 Νο2 0 Νο 3 5 Αλλαγες νερου γινονται 40 με 50% κάθε εβδομαδα Εδώ και 3 μερες παρατηρησα ότι οι ακαθαρσιες τους είναι διαφανες Και δεν τρωνε με ορεξη η κινηση τοθς δεν εχει ελλατωθει Φοβαμαι μηπως εχω καπιοα ενδοπαρασιτικη μολυνση Σας παρακαλω δωστε μου μια βοηθεια Εχω ξεκινήσει μια θεραπεια με melafix και pimafix Πεστε μου αν χρειαζεται τιποτα άλλο Σας ευχαριστο προκαταβολικα Κωστας Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη netblues : 12-08-07 στις 09:14 |
|
||||
|
||||
![]()
melafix και pimafix σε διαφανα περιττωματα δεν κανει τιποτε.
Υποψιαζομαι οτι η μειωμενη ορεξη οφειλεται ακριβως στην παρουσια του melafix-pimafix στο νερο. Η διαρροια που εχουν δεν σημαινει ενδοπαρασιτα απαραιτητα εκτος αν επιμενει για μεγαλο χρονικο διαστημα. Μπορεις να τους δωσεις λιγο ξεφλουδισμενο αρακα. |
|
||||
|
||||
![]()
Σε ευχαριστο για την γρηγορη απαντηση
να κανω μια αλλαγη νερου για φυγει το φαρμακο και να παρακολουθω? |
|
||||
|
||||
![]()
Μια αλλαγη νερου ποτε δεν ενοχλησε.
Στη συγκεκριμενη περιπτωση συνισταται κιολλας καθοτι αραιωνεις οποιαδηποτε βλαβερη ουσια/μικροβιο υπαρχει στο ενυδρειο. |
|
||||
|
||||
![]()
Ξεκιναω αμεσως αλλαγη
εαν συνεχισει η διρροια ποια ειναι η θεραπεια? |
|
||||
|
||||
![]()
Εαν η διαρροια επιμεινει για πανω απο 10 μερες, καποιο σκευασμα με μετρονιδαζολη, πχ flagyl
Απο κει και περα ισως dactymor, αλλα μαλλον δεν θα χρειαστει... Πιθανοτατα ειναι μια απλη διαρροια |
|
||||
|
||||
![]()
Σε ευχαριστο πολυ για την βοηθεια σου
|
|
||||
|
||||
![]()
Και μόλις τελειώσεις τη θεραπεία δες τι θα κάνεις με την συνθεσή σου! Διότι το ενυδρείο σου είναι μικρό για τους κατοίκους του!
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αρρωστα Gouramies | AQUA PURA | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 28-02-07 07:22 |
Αρρωστα Γκαπυ | GIWRGOS | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 16 | 15-11-06 20:40 |
Αρρωστα Νεον?! | petran | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 06-01-06 15:23 |
ΑΡΡΩΣΤΑ AMPRIPION CLARKI | azores | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 3 | 10-05-05 08:40 |
ΑΡΡΩΣΤΑ ΑΓΓΕΛΟΨΑΡΑ? | GIWRGOS | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 10-01-05 11:24 |