|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Σημερα, (βασικα πριν κανα 4αρι ωρες) , αμεσως μετα το φαγητο των ψαριων, επιασα τους δισκους να ''τσιμπιοντε''..... (φοβηθηκα μην τσακωθουν ασχημα)....
![]() Αμεσως πανω στον πανικο μου πηρα τηλεφωνο τον θειο μου και του ειπα τι εγινε και αυτος μου ειπε οτι μαλλον εχω 2 αρσενικα..... και μου ειπε σε κανα 4αρι μηνες να δωσω τον εναν (αυτον που τρωει ή καλυτερα θα φαει το πολυ ξυλο) και να παρω ενα ενηλικο θηλικο..... ηταν η πρωτη φορα που ειδα κατι τετοιο....τρομαξα..... ![]() τωρα ειναι παλι μαζι........ ''Αγαπημενοι οπως παλια''.....ελπιζω να μηνουν ετσι..... δεν ηταν κατι σοβαρο, απλα τρομαξα! Λετε να ειναι οντως και τα 2 αρσενικα;;;;; Να δωσω τοτε το 1;;;; Λετε να συναιχησουν τους καβγαδες;;; Ευχαρηστω...... Σταυρος...... Υ.Γ. σημερα επισης επιασα τους δισκους να τσιμπαν και να σπροχνουν μια ανουβια.....(τους προειδοποιησα να μην το ξανακανουν γιατι .... ![]() ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΑΡΣΕΝΙΚΑ GUPPIES | petros | Ζωοτόκα | 2 | 17-07-07 16:05 |
προβλημα με αρσενικα guppies | thanky | Ζωοτόκα | 1 | 31-05-07 21:11 |
Mονο αρσενικα γκαπι... | vasilakis | Ζωοτόκα | 10 | 07-01-07 19:41 |
ΤΑ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΑ GUPPY ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΣΕΝΙΚΑ Η' ΘΗΛΥΚΑ? | giorgosgianna | Ζωοτόκα | 4 | 03-08-04 14:51 |
Μονο αρσενικα ψαρια στο ενυδρειο ;;; | Tolis | Malawi | 5 | 02-01-03 17:25 |