|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Έχω το ενυδρείο μου εδώ και 2 χρόνια.Ταίζω 1 φορά την ημέρα με ποσότητα την οποία καταναλώνουν σχετικά άμεσα τα ψαράκια.Είναι σωστό ή πρέπει να ταίζω 2 φορές?Πρωί-βράδυ!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλώς ήρθες στην παρέα μας! Το να ταϊζεις δυο φορές την ημέρα δεν είναι κακή ιδέα! Το θέμα είναι να ταϊζεις τόσο όσο τα ψάρια μπορούν να καταναλώσουν σε λίγα λεπτά! Επίσης καλό είναι να τους κάνεις μια μέρα της εβδομάδας νηστεία!
|
||||
|
||||
![]()
Καλωσόρισες! ...και συμφωνώ με τον PascM!
Περιέγραψέ μας αν θέλεις το ενυδρείο σου και ανέβασε αν έχεις και καμιά φωτογραφία!
|
||||
|
||||
![]()
δυο φορες την ημερα ειναι καλα .....τι ψαρακια εχεις και ποσο τρωνε???
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
θελω ενα σωστο ενυδρειακι.Μπορώ??????? | MELIAN | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 4 | 12-02-07 15:21 |
τι ειναι σωστο και τι λαθος τελικα? | paolo21r | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 11-10-04 12:23 |
Σωστο νερο και τροφη για Αφρικανικες Κιχλιδες | batza | Malawi | 1 | 15-02-04 20:47 |