|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
γεια σας παιδια!! είχα καιρό να επικοινωνήσω μαζί σας. τα ψαρακια μου ειχαν ψοφισει (ick) δυστυχως δεν τα πρόλαβα και τώρα που θα επιστρεψω στο σπιτι μου για να μην το κουβαλαω στην μετακομιση το αφησα αδειο. θα χρειαστει να κανω κατι ξεχωριστο απο το στησιμο νεοθ ενυδριου? πρεπει να αλλαξω καποιο μεροσ εξοπλισμου?
ευχαριστω πολυ! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Για το στρώσιμο θα ακολοθθήσεις τις οδηγίες για το στήσιμο του ενυδρειου στη σχετική ενότητα και ρίξε μια ματιά εδώ: http://www.tsamisaquarium.gr/periechomena.htm
|
||||
|
||||
![]()
Όσο αφορά τον εξοπλισμό σου απο ότι θυμάμαι απο παλιότερα post σου δεν χρειάζεται ακόμα να αλλάξεις κάτι. Όσο αφορά το στρώσιμο του ενυδρείου ισχύουν τα γνωστα και μή εξαιρεταία. Ξεκινάς ξανά απο την αρχή.
|
|
||||
|
||||
![]()
ενταξει παιδια ευχαριστω! ελπιζω οταν ξεκινησω την δευτερη προσπαθεια να ειμαι πιο τυχερος.
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ξέρω ποιο είναι το πρώτο ποστ αλλά να χάσεις όλα τα ψαράκια από ικ που ξεπερνιέται σε γενικές γραμμές σχεδόν πάντα θέλει κι ένα ψάξιμο για να μην την ξαναπατήσεις έτσι... καλή συνέχεια.
|
||||
|
||||
![]()
οταν λεσς ξεπερνιεται παντα εσυ τι κανεις? να φανταστω αλατι?
του εβαλα. στο νεο στεισιμο του ενυδριου απαγορευεται φανταζομαι να βαλω το ιδιο χαλικι και ενα ξυλο που ειχα μεσα? |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν απαγορεύεται, ξαναβάλτα.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μετα απο σκεψη..κατεληξα!(περιπου..) | jkaram | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 6 | 02-03-07 23:34 |
Στησιμο φυτεμενου ενυδρειου απο τον Takashi Amano | george | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 0 | 20-04-06 12:19 |
μετα απο 7μηνη ενασχοληση.....ειμαι ....... | iraklis | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 29-04-05 12:38 |
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΑΓΗ ΝΕΡΟΥ | ANTONIS STAVRINOS | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 26-03-04 23:26 |