|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καπου εμαθα οτι αν μια λιμνη εχει βαθος>1,5 μετρα αν παγωσει η επιφανεια το χειμωνα μετα απο το 1,5 μετρα ξεπερναει τη θερμοκρασια των 14βαθμων.Ισχυει αυτο το φαινομενο?
|
||||
|
||||
![]()
Των 4 ναι των 14 ουτε με
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ρωταω γατι καποτε σε μια στερνα ειχαμε χρυσοψαρα(πριν γεννηθω) και παιζαν θερμοκρασιες περιβαλλοντος το χειμωνα 0-4 βαθμους.Η στερνα εχει βαθος απο 2,5-4 μετρα και απο διαβασμα μου στη σελιδα του κ Τακη διαβασα οτι τα οσκαρ αντεχουν και στους 13.Υπεθεσα οτι για να ζουσαν για χρονια τα χρυσοψαρα κανονικα η θερμοκρασια δεν γινεται να επεφτε κατω των 10-12.Οποτε σκευτηκα να κανω λιμνη οσκαρ!!
|
||||
|
||||
![]()
Τα χρυσόψαρα πέφτουν σε ενα είδος νάρκης στις χαμηλές θερμοκρασίες τα οσκαρ δεν ξέρω αλλά δεν νομίζω μην πω καμιά βλακεία και αρπάξω κίτρινη κάρτα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
http://www.tsamisaquarium.gr/Selides..._ocellatus.htm στην 6 παραγραφο στηριζω οτι λεω μα θελω αποψεις προτου στειλω στην καταψυξη τα οσκαρ.Για αρχη μπορω να βαλω κυπρινους να πολλαπλασιαστουν και το χειμωνα να παρω μετρησεις σε θερμοκρασια.Μετα απο ανοιξη αφου θα εχουν πληθηνει οι κυπρινοι και αν οι παραμετροι ph gh kh ειναι σε λογικα πλαισια θα βαλω οσκαρ κερατοφυλλα κτλ.Απο τροφη πονταρω στη τροφικη αλυσιδα,δλδ τα κυπρινομωρα θα γινονται σνακ ετσι ωστε να μην εχω και υπερπληθυσμο.Σε διαστασεις ειναι περιπου 5Χ6 και το βαθος κυμαινεται απο 2,5-4(το υπολογιζω χοντρικα 3 οποτε εχω καπου 90κυβικα νερο.Σωστα?
|
||||
|
||||
![]()
Ως εδω σταματουν οι γνωσεις μου εγω εδω Καπανδρίτι με αρκετό κρυο και χιονια εχω χρυσοψαρα δεν σκέφτηκα ποτε να βαλω τιποτε αλλο θα σου απαντήσουν άλλοι
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θερμοκρασια | ΜΠΑΛΟΓΛΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 22 | 16-08-08 22:47 |
Θερμοκρασια | jimfytakis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 23-04-07 22:47 |
Σε τι θερμοκρασια? | maikl | Χρυσόψαρα | 2 | 12-04-07 15:22 |
Αλλαγη νερου(θερμοκρασια) | panos73 | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 03-05-06 12:51 |
co2 και θερμοκρασια | gaia | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 16-03-04 19:31 |