|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα σε ολους..
απευθυνω την τελευταια μου ερωτηση οσον αφορα τους κατοικους του ενυδρειου μου.. εχω καταλειξει πως στο ενυδρειο (200L καθαρα) θα φιλοξενηθουν μονο 2 ειδη.. α)labidochromis caurelius 5ψαρια β)εδω θα χρειαστω τις γνωμες σας και τις εμπειριες σας..maingano ή demasoni τα demasoni μου αρεσουν πιο πολυ,ομως θελω οσο γινεται να ειμαι σιγουρος οτι δεν θα γινει χαμος στο ενυδρειο,και οτι τα labido δεν θα κακοπερασουν..αν βαλω 5-6demasoni??θα εχω προβλημα??με τα maingano (5ψαρια) νομιζω θα ειναι πιο ησυχα τα πραγματα ομως τα demasoni ειναι αδυναμια..αλλα δεν θελω να το ρισκαρω..γι'αυτο λοιπον ζηταω τα φωτα σας!! φιλικα,Γιαννης |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συνυπαρξη demasoni-saulosi | andreas K | Malawi | 1 | 15-04-06 21:21 |
ps. demasoni | iliovas | Malawi | 14 | 11-11-04 17:28 |
pseudotropheus demasoni - iodotropheus sprengerae | iliovas | Malawi | 8 | 27-10-04 19:31 |
ps. demasoni ,τελικα ετοιμο ! | γαυρος | Malawi | 20 | 29-02-04 22:15 |