|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα παίδες … Μετά από κοντά έναν χρόνο λειτουργίας του reef μου ενυδρείου και μετά από μία πρόσφατη μετακόμιση και αναδιάταξη, νομίζω ότι ήρθε η ώρα επιτέλους να κάνω μία μίνι παρουσίαση του.
Δυστυχώς ακόμα υπάρχουν ζωντανά μέσα στο ενυδρείο μου που δεν τα έχω αναγνώριση … οπότε αν κάποιος ξέρει τις λατινικές ονομασίες των ζωντανών που θα δει στις Φώτο θα μπορούσε να με βοηθήσει … Δυστυχώς την μάντις δεν κατάφερα να την εντοπίσω κατά την μετακόμιση και έτσι (αν δεν έχει ψοφήσει) λογικά είναι ακόμα μέσα στο ενυδρείο … Η Φώτο είναι τραβηγμένες με κινητό τηλέφωνο, οπότε δεν είναι και η καλύτερες δυνατές … αλλά όταν επιτέλους αποφασίσει ο κατερέλος να μου επιστρέψει την φωτογραφική που του έχω πάει για επισκευή … θα βγάλω μερικές καλύτερες και θα ανεβάσω … Κατά της αρχική κατασκευή του ενυδρείου είχε ανοίξει ένα άλλο Link το οποίο περιγράφει αναλυτικά τα τεχνικά θέματα … http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=16233 τα λοιπά στοιχεία είναι … Ζωντανός βράχος : 21 κιλά Ψάρια: 2 clown ocelaris , 1 faciatus Καρκινοειδή : 1 γαρίδα (?) , σίγουρα 1 καβούρι ακόμα (έχω ήδη αφαιρέσει άλλα 6), κατά πάσα πιθανότητα μία μάντις … Λοιπά ζωντανά (εδώ θέλω βοήθεια) : ένα σαρκόφυτο (?) μία ανεμώνη (την οποία είχα αγοράσει σαν άσπρη αλλά τελικά ανακαλύψαμε ότι απλά είχε χάσει την συμβιωτική μικροάλγη της … τελικά έχει είδη αρχίσει να γίνετε καφέ όπως βλέπετε .. πράγμα που μάλλον σημαίνει ότι πάει καλά .. ) μερικά μανιτάρια (?) πολύποδες (?) ephylia (την οποία είχα αγοράσει εδώ και 9 μήνες , και με την αναδιάταξη κλάδεψα και πλέον, όπως θα δείτε από τις Φώτο, την έχω κάνει 4 κομμάτια λίγο μεγαλύτερα από αυτήν που είχα αγοράσει τότε … έπρεπε να την κλαδέψω γιατί μερικά κομμάτια είχαν αρχίσει να πιέζονται και να παραμορφώνονται ) έναν δίσκο που φουσκώνει την μέρα και δεν ξέρω πως λέγετε (?) και άλλα που αν τα αναγνωρίσετε παρακαλώ ... Help. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσίαση mini-reef 5 lt | profitia | Nano Reef | 16 | 24-04-10 01:08 |
Ενυδρειο 120 Lt απο Μαρινοπουλο 100 ευρω | Καλλιόπη Βλαχάκη | Αρχάριοι γλυκού νερού | 25 | 12-10-07 08:31 |
120 lt Ακοινωνητο ακομη.......... | oceanic | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 19-05-07 13:35 |
120 lt | vouros | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 18-04-07 15:15 |
Παρουσίαση 120 lt | gkoutis | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 11 | 31-01-06 23:25 |