|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα σας,
Θέλω να ξεκινήσω ένα reef με διαστάσεις 150χ75χ80.=800λ καθαρο Θα ήθελα να μου πείτε αν είναι εύκολο πόσα χρήματα θα μου στοιχήσει με τον απαραίτητο εξοπλισμό και σε ποιό μαγαζί μου προτείνετε να απευθηνθώ.Επίσης θα με διευκόληνε να γνώριζα το ανερχόμενο κόστος συντήρησης του κάθε μήνα. Ευχαριστώ πολύ. Φιλικά Pauuuulllllllll. |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πλακα μας κανεις?
![]() εχει ενα καλο μαγαζι στη γειτονια μου ![]()
|
|||
|
|||
![]()
3000Ε για αρχη...
![]() τιμη ενυδρειου,βασης,καπακι,λαμπες κ μετασχηματιστες,κυκλοφοριτες,skimmer,αρραγωνιτη,βρ αχο... |
|
||||
|
||||
![]()
Εάν μετά την μελέτη του θέματος που σου πρότεινε ο nkarvounis έχεις
απορίες εδώ είμαστε. ![]()
|
|||
|
|||
![]()
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΕ ΠΕΙΣΑΤΕ !!!!!!!! ΤΕΛΟΣ !!!!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
NATURAL REEF AQUARIUMS - John H. Tullock | ninikos58 | Βιβλιογραφία θαλασσινού νερού | 2 | 27-01-14 15:01 |
Sites για reef | george hmmy | Ιστοσελίδες στο Internet | 0 | 10-09-05 10:09 |
REEF INVERTEBRATES - Anthony Calfo & Robert Fenner | ninikos58 | Βιβλιογραφία θαλασσινού νερού | 0 | 10-11-04 16:27 |
Marine & Reef: Τα πρώτα μας βήματα | Tolis | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 0 | 14-12-02 04:23 |