|
|||
|
|||
![]()
Σε ένα μικρο ενυδρείο 40 ltr έβαλα σε 1η φάση :
1.Ηφαιστιακό χαλίκι 8-10 cm ύψος 2. 6 φυτα: anubias nana-rotala nanjenshan- bacopa amplexicaulis-2 cryptocoryne.... 3. ενα κομμάτι ξύλου Ως στόχο έχω να βάλω μόνο guppy και κάποια ακόμα ζωοτοκα...(μαθαίνω γρηγορα ε?) Για τα φυτά θα θελα να ρωτήσω? 1.Πόσα μπορώ να βάλω περίπου σε τόσο μικρό ενυδρείο...απο γνωστό pet μου είπανε να βάλω 15??? πολλά δεν είναι?? 2. τι φως χρειάζεται το συγκεκριμένο? 20 w καλά είναι?0,5/1lt 3. ποσες ώρες πρέπει να φωτίζεται?χρειάζεται και φως από ήλιο? 4. στις ρίζες των φυτών έβαλα κατι ταμπλέτες NAHRBODEN ?? κάθε πότε πρέπει να βάζω??τις βάζω μέσα στο χαλίκι ή επάνω? 5. χρείαζεται και κάποιο άλλο λίπασμα για τα φύλλα? 6.Πρέπει άμεσα να διοχετεύσω και CO2?? Aν κάνω μία αυτοσχέδια συσκευή όπως διάβασα με ζάχαρη και μαγιά...ποσο CO2 πρέπει να διοχετεύσω? μετράω κάτι πχ φυσαλίδες ή αφίνω τον σωλήνα μόνιμα στο ενυδρείο μέσα? Πολλές απορρίες και συγνώμη...αλλά προσπαθώ να κάνω κάτι ωραίο χωρίς λάθη...Παρακάλω απαντήστε την ερωτηση 6 με το CO2 αν βαριέστε τις υπόλοιπες... Επισης είδα στο παραkάτω link σε παρόμοιο σχεδόν ενυδρείο με το δικό μου να έχει παρα πολλά ψάρια και φυτά...(κι εμένα 2 χρυσόψαρα δεν μου αφήσατε να έχω.... ![]() http://www.aquarist.gr/mambo/index.p...d=61&Itemid=56 |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ενυδρειο-φυτα-δισκοι... | klaz | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 23-09-05 18:13 |
μικρο ενυδρειο 3 μονομαχους φαση Α | melitropos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 9 | 22-09-05 00:55 |
ΜΙΚΡΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ | tropheus | Γλυκό νερό - Γενικά | 24 | 02-08-04 20:44 |
CO2 σε μικρο ενυδρειο | Dis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 22 | 22-04-04 01:29 |