|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ογκος 120 λιτρα
φυτα...δεν ξερω ονοματα ψαρια 1 παπαγαλοψαρο 1 σκαλαρι 11μολυ-μπαλουν διακοσμητικα 1 ρυζα φοντο μπλε μπογια φωτισμος λαμπα 30 βατ διαρκεια 12 ωρες θερμοκρασια 24 λιπανση ταμπλετες τετρα υγρο σερα ΝΗ3 =0 ΝΟ2=1 ΝΟ3=ΑΥΞΑΝΕΤΕ ΑΛΛΑΓΕΣ 1\3 ΚΑΘΕ 15 ειχα προβλημα με το φιτρο γιατι ειχα μονο υαλοβαμβακα και δεν ειχα καθολου βακτιριδεια.τωρα εβαλα μπλε σφουγγαρι και siporax και εκανα μπολυ με εναν υαλοβαμβακα απο στρομενο ενυδρειο και απο οτι φενεται επιασε γιατι εξαφανιστικε η αμμωνια. Mod note: υπαρχει και το κουμπακι edit...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη netblues : 13-03-07 στις 21:36 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ψάρια = παπαγαλόψαρο ![]() ![]() ![]() διακοσμητικά = κι αλλη ρίζα εξαρτάτε το μέγεθος φόντο = αν είναι πολύ σκούρο οκ φωτισμός = και λίγος ακόμα δεν το χαλάει διάρκεια = οχι περισσότερη λίπανση = αναλόγος φυτών μετρήσεις + αλλαγές = 30% κάθε εβδομάδα Βάλε και καμμιά φώτο να το δούμε όμως!!!! ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Βασικά δεν θα ήθελα το Παπαγαλόψαρο - δώστο πίσω - θα ήθελα ποιό σκούρο το φόντο .
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Επίσης πολύ σημαντικό που πρεπει να προσέξεις είναι τα ΝΟ2=1 που σημαίνει ότι ακόμα το φίλτρο σου ΔΕΝ έχει στρωθεί. Θα χρειαστεί να κάνεις πιο συχνές αλλαγές νερού από το κανονικό (που είναι 30% την εβδομάδα και όχι ανά 15 μέρες) για να μειώνεις τα ΝΟ3 και τα ΝΟ2 αφού έχεις ψάρια χωρίς να έχει στρωθεί το φίλτρο σου. |
|
||||
|
||||
![]()
τα φυτα?γενικα σαν περιβαλον?το σκαλαρι ειναι αρσενικο??
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό που θέλω να προσθέσω εγώ είναι ότι 24 C είναι χαμηλά για το αγγελόψαρο, το οποίο πιθανόν να είναι αρσενικό αν και στη φωτό δεν φαίνεται πολύ καλά.
Από pH και σκληρότητες νερού πως πας? |
|
||||
|
||||
![]()
Τα φυτά εμένα μου αρέσαν! Και ελπίζω οτι με το φως που έχεις δεν θα υπάρχει πρόβλημα!
Αντε σιγά σιγά να φτιάξεις και την σύνθεση των ψαριών! Θερμοκρασία καλό είναι να ανεβάσεις στους 26 σταδιακά όμως (ο θερμοστάτης όταν τον ρυθμίζεις κάνει ένα χαρακτηριστικό κλικ, ανέβαζε λοιπόν ένα κλίκ την ημέρα μέχρι να φτάσεις στους 26 βαθμούς σύμφωνα με το θερμόμετρο και όχι με το τι λέει ο θερμοστάτης που τις περισσότερες φορές έχει απόκλιση).
|
||||
|
||||
![]()
Ελπιζω μπλε σφουγγαρι να μην εννοεις αυτο που φαινεται στην φωτογραφια που εχεις πιο πανω ε; Αυτο που φαινεται ειναι μπλε, αλλα χοντρος υαλοβαμβακας...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσιαση Αμαζονιου Look | Stilatos | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 16 | 25-03-07 15:54 |
Παρουσιαση Ενυδρειου | ANEMOS | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 21 | 06-10-06 18:37 |
Παρουσιαση ενυδρειου | panos73 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 16 | 07-07-06 08:52 |