|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπόν, σε νέο ενυδρείο 180Λ (Ρίο, με μαμίσιες Τ5 λάμπες και ανακλαστήρες), έγω βάλει μερικά φυτά (3-4 μόνο προς το παρόν), μεταξύ των οποίων και αυτό της φωτογραφίας, το οποίο δε ξέρω πως λεγεται ούτε το βρήκα στην ιστοσελίδα της Tropica αν και νομίζω τα είδα όλα 1-1.
Μήπως ξέρει κανείς πως λέγεται; Τώρα, το πρόβλημα: Σιγα σιγά, τα φύλα του άρχισαν να μαυρίζουν (φαίνεται σαν καφετιές περιοχές στη φωτο, αλλά είναι μαύρο στην πραγματικότητα). Αν βάλω το χέρι και το τρίψω απαλά, η μαυρίλα φεύγει. Τι είναι; ¶λγη; Είναι καλύτερα να το "καθαρίσω" με το χέρι; Φοβάμαι με το τρίψιμο μην κάνω ζημία στο φυτό. ¶λλες πληροφορίες: Τo ενυδρείο στρώνεται τώρα - δεν έχει ψάρια. Διατηρώ αμμωνία σε 3mg/L και έριξα λίγο Seachem flourish (1/3 της δόσης για τα λίτρα του νερού μου), Seachem potasium (1 δόση για τα λίτρα μου) και 2-3 σταγόνες Seachem Iron. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τώρα που είναι καινούργιο γιατί σε λίγο θα διαλυθεί στα εξ ων συνετέθει!!! | seagle | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 25 | 05-12-07 03:03 |
Τι φυτά είναι? | ΕΛΒΙΡΑ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 13 | 09-11-07 13:05 |
Τι φυτά είναι? | erling | Αναγνωρίσεις φυτών | 32 | 08-11-07 10:04 |
Γιατί είναι αδύνατοι? | basillis | Δίσκοι | 13 | 20-12-05 16:18 |
Γιατί τραβάνε το φυτό? | Νίκος | Δίσκοι | 25 | 30-07-04 01:47 |