|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Γειά σας...
![]() σε λίγες μέρες έρχεται το νέο μου ενυδρείο scubaline 130 που θα φιλοξενήσει δίσκους... Θα αρχίσω να το στήνω την παρασκευή...θα βάλω 2 σακιά υπότρωμα jbl Aqua Basic plus... Χαλίκι ακόμα να βρώ..., θα ψάξω..., και αν βρώ θα βάλω μαυρο ή καφέ.. ![]() ![]() Ποιο τρόπο να διαλέξω...? Υπόψην ότι η α.ο κάνει μόνο 120 λίτρα κάθε 24.... Και τώρα τα φυτά και το ξύλο μόμπανι... ![]() ![]() ![]() Τι να κάνω εδώ...? Btw, όσοι θέλετε πείτε ιδέες για το aguascaping ![]() Το στρώσιμο στο ενυδρείο.... Θα χρησιμοποιήσω τις τροφές για τα ψάρια...δεν θα ακολουθήσω τον τρόπο της αμμωνίας γιατι δεν τον έχω καταλάβει και ίσως κάνω και καμοιά βλακεία... Θα βάζω καθημερινά τροφή και θα κάνω αλλαγές νερού μέχρι η αμμωνία, τα νιτρικά να πέσουν σε 0...Σωστά...? Θα βάλω επίσης, το βιολογικό μου υλικό στο νέο ενυδρείο για να στρώσει γρηγορότερα.... Μεταφορά των δίσκων... Εδώ είμαι σιγουρος ότι θέλει αρκετή προσοχή....!! Θα τους πιάσω με απόχη, και θα τους βαλω σε ειδικά σακουλια για μεταφορά ψαριών έναν σε κάθε σακούλι...Οι δίσκοι δεν είναι ιδιότροπα ψάρια που να πιάνονται δύκολα έτσι...?!?!? ![]() Ευχαριστώ όλους προκαταβολοκά για τις απαντήσεις σας..... ![]()
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μεταφορά από 80 λίτρα σε 180 λίτρα | binational | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 25-10-06 23:04 |
Φωτογραφίες από είδη Ξιφοφόρων και υβρίδια τους | halvas69 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 27-04-05 12:28 |
DIY ΦΙΛΤΡΟ ΓΙΑ ΕΝΥΔΡΕΙΟ 450 ΛΙΤΡΩΝ. | Pritanis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 11 | 19-01-05 19:17 |