|
||||
|
||||
![]()
παιδια γεια σας!! εχω ενυδριο 75 λιτρων και θελω να σας ρωτησω τι φωτισμο πρεπει να βαλω? εχω μεσα δυο kiss 2 γλειφτρες και 2 γατοψαρα. τιποτα απο φυτα. τωρα βρισκομαι σε μια φαση αναζητησησ πληροφοριων για τα ψαρια μου και γενικα για τα τροπικα ψαρια.καθε σασ πληροφορια περι ξυλων φυτων η οτιδηποτε θα μου ηταν χρησιμη. ευχαριστω!
|
|
||||
|
||||
![]()
Αφου αποφασισεις το τι φυτα, να μιλησουμε για φωτισμό...
|
|
||||
|
||||
![]()
2 λαμπιτσες φθοριου, παντως θεωρω οτι ειναι η βαση για να ξεκινησεις καποιο νορμαλ φυτεμενο για τα λιτρα σου....
|
|
||||
|
||||
![]()
Όπως πολύ σωστά σου είπε ο netblues πρέπει πρώτα να αποφασίσεις το τί φυτά θα βάλεις στο ενυδρείο σου και μετά να δεις τι φωτισμό θα χρειαστείς!
Αλλά όπως λέει και ο klaz ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ το 100λιτρο που αγόρασα χθες έχει μια μεγάλη προς την πίσω πλευρά του καπακιού κι όχι στη μέση. Η γνώμη σου;
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]()
Για να βλεπεις τα ψαρια καλα ειναι, οπως επισης για java moss και java fern.
Απο κει και περα χρειαζεσαι κατι παραπάνω, αναλογα με το τι θες να κανεις. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
φωτισμος | Pritanis | Φωτισμός | 5 | 07-02-07 02:35 |
Φωτισμος | epistimon | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 23-12-05 19:57 |
φωτισμος. | kpanos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 14-06-05 15:16 |
ΦΩΤΙΣΜΟΣ | Vasilis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 10-09-04 14:23 |
ΦΩΤΙΣΜΟΣ | giannak | Φωτισμός | 3 | 28-07-04 15:14 |