|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Θα σας πώ μια ιστορία....
Το ενυδρείο με τους δίσκους το βάλαμε στην τραπεζαρία τελικά..... Εχθές παρατηρούσε ο πατέρας μου το ενυδρείο με τους δίσκους. Παρατήρησε ότι υπήρχε νερό στο πάτωμα και πάνω στο έπιπλο όπου βρίσκεται το ενυδρείο. Το έδιξε και στη μητέρα μου και εκείνη είπε να το πετάξουμε να τελιώνουμε μια και έξω με αυτή την ιστορία με τα ενυδρεία... Ο παπάς μου διαφώνισε και είπε να αγοράσουμε άλλο μεγαλύτερο ενυδρείο, αφου και οι δίσκοι θέλουν πιο πολλα λίτρα, και να επιοδιορθώσουμε και το άλλο.... Μετά η μητέρα μου λέει ,όπως ήταν φυσικό, όχι... ![]() ![]() Εγώ έστησα πόδι..... ![]() ![]() Έτσι μετά απο συζήτηση αποφασίσαμε να κάνουμε ένα D.I.Y ενυδρείο και να το κάνουμε έξω απο τις τουαλέτες στον ξενώνα όπου θα υπάρχει και αρκετη υσηχία...!! Τους εξήγησα με λίγα λόγια πώς γίνεται ένα ενυδρείο και οι διαστάσεις θα είναι 180 Χ 30 Χ 50= 270 λίτρα. (θα το κολλήσουμε πάνω στον τοίχο, βλέπετε...!! ![]() Την βάση θα μας την παραγκείλουμε από μαραγκό.... Kαι αρχίζουν οι ερωτήσεις..
![]() P.S:Επειδή καταλαμβαίνεται ότι αυτή είναι η τελευταια μου ευκαιρία για μεγαλύτερο ενυδρείο, όποια πληροφορία από εσάς είναι καλοδεχούμενη...!!!!! ![]()
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|