|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Οι λάμπες μου τα έχουν φάει τα ψωμιά τους και χρίζουν αντικατάστασης. Η ερώτηση μου είναι αν μπορώ να βάλω λάμπες με υψηλότερα kelvin πχ 10000 μιας και το "χρώμα" τους μου είναι ποιό ευχάριστα "καθαρό" στο μάτι. Θα τους ψάχνω τους δίσκους απο τις γωνίες ............ ή δεν θα ενοχληθούν και πολύ.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]()
Τα υψηλότερα Kelvinδεν σημαίνει και αύξηση της έντασης του φωτός.
Τα Kelvinαναφέρονται στο «χρώμα» του φωτός. Έτσι τα 10.000 Κ που λες να βάλεις θα μπλεδίσει ελαφρά τον φωτισμό σου (σε σχέση με αυτό που έχεις τώρα…). ¶ρα οι δίσκοι δεν θα πάθουν τπτ. Τώρα για τα φυτά είναι μια άλλη ιστορία. Αυτά μάλλον θα έχουν πρόβλημα.
|
|||
|
|||
![]()
Μην βαλεις 10Κ. Βγαζουν μια ασπριλα η οποία δεν ειναι τοσο ωραία.............................ΙΜΟ παντα
|
|||
|
|||
![]()
Αν έχεις 4 ή περισότερες λάμπες μπορείς να βάλεις μία 10.000Κ
|
|
||||
|
||||
![]()
Σκεφτόμουν να κάνω δίσκους με φωτισμό "αλμυρό" να φωσφορίσουν λίγο οι δίσκοι
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Tότε θες ακτινική (γαλάζια)... αλλά όπως λες άστο καλύτερα. Δεν...
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τι ακριβώς είναι τα Kelvin ; | qstavrosq | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 22-06-17 19:07 |
Υψηλό ph | giorgaki20 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 25-11-06 17:08 |
Βοήθεια... υψηλό pH | giokreta | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 14-10-05 13:41 |
υψηλό Νο2 | dlallountas | Γλυκό νερό - Γενικά | 12 | 08-02-04 16:32 |
Σκληρό νερό και υψηλό PH | angelfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 19 | 28-09-03 03:13 |