|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() Τον αγορασα αν ενδιαφερεται κανεις να αγορασει απο το πετ σοπ Καρχαριας πανω στη Λενορμαν.Ειχε 3-4 crowntail.Ειπε οτι αυτη την εβδομαδα θα εφερνε παρα πολλους(γυρω στους 100)Ειχε και μερικες μονομαχινες. Παντως ο νεος μου μονομαχος εγινε η μεγαλη μου αγαπη! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλως τον δεχτηκες!!
Να σου ζησει!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αντε καλοριζικος..!!!!!!!!!!
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Να σου ζήσει!!! Περιμένουμε φωτογραφίες!!!!
|
||||
|
||||
![]()
Κοντά σου θα ζήσει σαν βασιλειάς, να τον χαίρεσαι
|
||||
|
||||
![]()
καλως τον δεχτηκες
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω πολυ!Θα σας δειξω φωτογραφιες συντομα!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλωρίζικος ο λεβέντης σου και περιμένουμε φωτογραφίες.
Από το ίδιο μαγαζί είχα πάρει και εγώ πριν κανένα μήνα 1 υπέροχο crowntail και 2 εξίσου υπέροχους SuperDelta. Είχε και άλλους ωραίους μονομάχους αλλά δυστυχώς δεν είχα άλλο χώρο ![]() Το επόμενο βήμα είναι να βρεθεί χώρος για μια ραφιέρα που να χωράει πολλά 15λιτρα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μήπως υπάρχει διεύθυνση του ΚΑΡΧΑΡΙΑ και κάποιο τηλέφωνο ?
Ευχαριστώ.
|
||||
|
||||
![]()
Τυχερή...!!
![]() Περιμένουμε φωτος
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Λενορμαν 246 Κολωνος Τηλ. 210 5158987-8
Μου ειπε οτι θα εφερνε πολλους μονομαχους!Πατε να δειτε. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο, περιμενουμε φωτος, να τον αγαπας.......lol
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Thanks !!!
Λογικά απο Δευτέρα θα πάω μια βόλτα απο κεί ... Τώρα με πόσους μονομάχους θα φύγω είναι το θέμα ... ![]() έναν θέλω να πάρω..... για να δούμε αν θα έχει ..
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() Παράθεση:
![]() Σε ευχαριστώ ! ![]() ------------------------- Έτσι και έγινε .... σήμερα ήμουν στον Καρχαρία. Έχει φέρει πάρα πολλούς μονομάχους crowntail .... όσοι σκεφτεστε να πάρετε μονομαχο (και όσοι ψάχνετε crowntail - κάποιος μου είχε πει πως έψαχνε αλλά δεν θυμάμαι ποιός... ελπίζω να δεί αυτό το ποστ) πρεπει να περάσετε απο τον Καρχαρία. Φωτογραφίες εδώ
Ιωσάς Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something. I guess Ill always be a soldier of fortune.... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη crazyio : 07-05-07 στις 20:11 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Ο μπλε φαίνεται από τη φωτογραφία για rosetail
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Crowntail Bettas | crazyio | Bettas | 10 | 14-07-06 23:33 |
νεος μονομαχος.. φυσαλιδες | gwgw | Bettas | 34 | 28-06-06 13:18 |
Θηλυκιά crowntail | fighterfish | Bettas | 0 | 08-12-05 18:02 |
αρσενικός crowntail | dim | Bettas | 1 | 20-11-05 03:10 |