|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα σε όλους!
Μόλις απέκτησα ένα ενυδρειάκι 50 λίτρων που σκέφτομαι να το κάνω palludarium. Έχω κάποιους βράχους που θέλω να τους ενώσω ώστε να φτιάξω ένα παρτεράκι για τα φυτά που θα μπούν έξω απο το νερό. Ξέρετε κάποιο υλικό με το οποίο θα μπορούσα να τους κολήσω και να δίνει την υφή του βράχου? ¶κουσα για αφρό πολυουρεθάνης αναμιγμένο με τσιμέντο αλλά δεν είμαι σίγουρος αν κάνει για τα ψάρια. Αν κάποιος έχει σχετική πείρα παρακαλώ ας βοηθήσει! ![]() |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ για το λινκ, αλλά τις συγκεκριμένες οδηγίες του φίλου γαύρου για την κατασκευή τις είχα ευαγγέλιο στην κατασκευή του δικού μου background. Ρώτησα για τον αφρό πολυουρεθάνης, όχι για φελιζόλ, αλλά και εδώ μάλλον βιάστηκα να ποστάρω, καθώς με λίγη έρευνα στο φόρουμ βρήκα τις απαντήσεις
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Υλικά για τεχνιτές λίμνες | lasal | Συστήματα - Εξοπλισμός και DIY κατασκευές | 4 | 09-11-07 06:42 |
Υλικά φιλτραρίσματος ? | Johnkokk | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 18-01-05 00:01 |
Τι υλικό ??? | oscar | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 15-09-04 23:25 |
Υλικά Φιλτραρίσματος | torto | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 19-05-04 02:32 |
Υλικά για σπηλιές | Tolis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 16-02-04 02:44 |