|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Οπως εχω ξαναπει σε αλλα τοπικ ετοιμαζομαι για ενα setuo 240 λιτρων φυτεμενο.Το θεμα φιλτρο το εψαξα αρκετα και αφου εχω καποια filter media στο ντουλαπι σκεφτηκα να προχωρησω σε DIY εσωτερικο φίλτρο.
Παρακατω στις πρωτες 2 φωτο φάινετε η πιθανη θεση του φιλτρου.Εχω καποιες αποριες και θελω βοηθεια στο πειραμα ![]() -Το φιλτρο να το μονταρω ξεχωριστα και να το τοποθετησω μεσα στο τανκ αυτονομο(ωστε να μπορω να το βαζω και να το βγαζω)κατι σαν εσωτερικο sumb ας πουμε...? ![]() -Ή να το κολλησω πανω στα τζαμια του ενυδρειου? -Ποια θεση ειναι καλυτερη απο αποψη αισθητικης πιστευετε η φωτο 1 η 2? -Οσο αφορα τα υλικα που λεω να βαλω συμφωνειτε?Εχω αφησει το Α διαμερισμα χωρις υλικα στην περιπτωση που χρειαστω τπτ εξτρα (υλικα για χημικο αν χρειαστει) -Μια τρυπα διατομης 1 1/2'' ειναι αρκετη για να υπερχειλιζει το νερο? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nik25 : 16-01-07 στις 02:41 |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Εσωτερικό ή εξωτερικό φίλτρο??? | arxariosss | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 28 | 21-10-07 11:18 |
Βοήθεια με το Εσωτερικό Φίλτρο | pStathis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 24-10-05 09:53 |
Εσωτερικό φίλτρο vs εξωτερικό | Fanis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 27-09-05 15:40 |
εσωτερικό φίλτρο RENA | antonio | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 20 | 30-06-04 00:43 |