|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καταρχήν καλησπέρα,
Θα ήθελα λίγη βοήθεια καθώς είμαι αρχάριος. Σε πολλά ποστ διαβάζω περί CO2 και έχοντας και εγώ φυτεμένο με διάφορα εύκολα είπα μήπως τα βοηθήσω βάζοντας το και εγώ. Όταν άρχισα να το ψάχνω είδα οτι η αεραντλία που έχω μάλλον κακό κάνει διότι απομακρύνει το χρήσιμο C02 για τα φυτά... Τι μου προτείνετε να κάνω λοιπόν; Να ξυλώσω την αεραντλία και να βάλω CO2 ; Θα είχε νόημα να τα έχω μαζί; Διευκρυνίζω οτι έχω ενα 60αρι κοινωνικό με λίγα προς το παρών ψάρια και μερικά φυτά. Ευχαριστώ |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
βοηθεια | GP250381 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 01-07-06 21:22 |
Λιγη βοηθεια περι aquascaping | Nik25 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 7 | 22-05-06 17:26 |
Λιγη βοηθεια παρακαλω | iki28 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 28-01-06 22:59 |
ΒΟΗΘΕΙΑ !!!!!!!!! | bazz! | Ζωοτόκα | 7 | 10-06-04 21:13 |
ΘΕΛΩ ΛΙΓΗ ΒΟΗΘΕΙΑ!!! (νέο ενυδρείο με χρυσόψαρα) | maria_nik | Χρυσόψαρα | 16 | 07-06-04 15:11 |