|
|
||||
|
||||
![]()
Μιας και προκειται να το κανω φυτεμενο το ενυδρειακι μου σκεφτομαι να βαλω ενα συστημα παροχης CO2 της προκοπης .Εχω βρει μια ολοκληρωμενη λυση και αρκετα φθηνη και θα ηθελα τη γνωμη σας...
http://www.aquaristic.net/shop/shop....bd6c6.47786854 Αυτο με τα 119.98 με την ηλεκτροβανα...
|
||||
|
||||
![]()
Για ρώτησε...φθηνότερα θα σου βγει με πεντάλιτρη φιάλη :
Φιαλες CO2 : Κυριάκος Γ. Τσέρτσης Λαγκαδά 98 τηλ (2310 544.401) απέναντι απο τα νεκροταφεία επι της Λαγκαδά μόλις περάσεις την διασταύρωση Νεαπόλεως Εξαρτηματα CO2 : Needle valve και βαλβίδα αντεπιστροφής και μανόμετρα θα βρείς στον Ακριτίδη Παίρνεις μαζί σου την μπουκαλα και την πας εκεί για μανόμετρα Ακριτίδης ΕΠΕ τηλ (2310 522.411) Μοναστηρίου 26 γωνια στο φανάρι πριν τον σταθμό. Επισης θα βρεις σωληνα για CO2...ρακορ...ταχυσυνδεσμους...ηλεκτροβανες...και οτι αλλο χρειαστεις |
|
||||
|
||||
![]()
Εισαι σιγουρος εχει αγορασει κανεις και ξερει να μου πει καμια τιμη απο τσερτση και ακριτιδη? μπουκαλα-μανομετρα-ηλεκτροβανα
|
||||
|
||||
![]()
Είμαι σίγουρος για αυτό και σου το προτείνω.
Τηλεφώνησε αύριο για τιμές ! |
|
||||
|
||||
![]()
οι μπουκαλες ξεκινανε με κανα 40ευρω(4λιτρη αν θυμαμαι καλα...)ειναι ομως ο μοναδικος που στην γεμιζει,στην αδειαζει,και στην ξαναγεμιζει μπροστα σου για να γεμισει σωστα η φιαλη..!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Πηρα τηλεφωνο σημερα παιδια και μου ειπε ο τσερτσης για την 2κιλη 60 ευρω.
Ο ακριτιδης μου ειπε πως δεν εχει μανομετρα για μπουκαλα CO2 ![]() ειναι δυνατον? απο ηλεκτροβανες ξερετε τιμες ακριτιδη? εχω ακουσει οτι κοστιζουν πανω απο 50-60 ευρω . δε συμφερει το παραπανω σετ απο το aquaristic?
Bill the Mastoras ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη vasilakis : 04-11-06 στις 18:44 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ποια ειναι η γνωμη σας για UV | Pritanis | Δίσκοι | 23 | 14-05-05 23:15 |
ειδη εκτροφης πειτε την γνωμη σας | fishme | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 29-12-04 21:25 |