|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Έγινε της μπύρας πάλι....
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Και για να μην αφήνουμε και παραπονεμένους!
Σημ: Την τεχνική επιμέλεια από εδώ και πέρα με τους ανάλογους σχολιασμούς θα επιμεληθεί ο κος Γαύρος κατα σχετική δήλωσή του εχθές!!!!
|
||||
|
||||
![]()
συλλογος βαρελοφρονων γιναμε...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 9 στους 10 στη ρεκλα... ολοι...ντιρλα ? |
|
||||
|
||||
![]()
Ε ρε ντερτια ο Αποστολης!!!!
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ειμαι σιγουρος...ΤΟ ΞΥ(Η)ΛΩΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΣΤΗΣΑ!!! (περιμένετε κανά 15 μήνες...!) πρεπει να γραψει στην υπογραφη του και οχι 1,5!!!
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ πάντως βλέπω κι άλλους στην παρέα με ντέρτια.....
|
|
||||
|
||||
![]()
Μερικές φωτογραφίες ακόμα
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Τώρα... αυτό που με ανησυχεί είναι ο Liolios με το "συνεχές" χαμόγελο... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ε κάτι μπυρονια παραπάνω κάτι τα πειράγματα του Γαύρου πως να μην γελάει ο άνθρωπας!
|
||||
|
||||
![]()
Πολλη μπυρα ρε παιδια...
Ο συλλογος των μπεκρων ? ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ε! Δεν έχεις και άλγη οπότε γιατί να είσαι κατσούφης και με ντέρτια!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπόν θα σταματήσετε με τις φώτο από κάθε συγκέντρωση ?
![]() Κοντεύω να σκάσω από την ζήλια που δεν είμαι μαζί σας μπουχουχουυυυ ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Να φτιαξετε κι εσεις στην Πατρα αναλογες καταστασεις και να μας κανετε να ζηλευουμε εμεις.
Ακους Τακη? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρόγραμμα συναντήσεων Βορείου Ελλάδος 2006 | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 0 | 10-04-06 22:03 |
Σχετικά με την 1η συνάντηση του 2006... | filoxenos | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 44 | 21-01-06 01:20 |
Επιτυχής Συνάντηση Β. Προαστίων!!! | Apostolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 4 | 04-02-05 10:14 |
Νεα Συνάντηση Θεσσαλονικέων & Λοιπών Νομών Δ | lasal | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 14 | 21-01-05 13:00 |
1ο "επίσημο" GAB meeting | Tolis | Greek Aquarist's Boards | 0 | 11-12-02 23:51 |