|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Στο ενυδρείο έχω μια λάμπα 14w power glo, μπορώ σαν δεύτερη να βάλλω μια απλή του εμπορίου;;
|
|
||||
|
||||
![]()
και βεβαια ναι.γιατι να μην μπορεις...???
|
|
||||
|
||||
![]()
Πρόσεξε μόνο το θέμα της στεγανότητας. Πες στο μαγαζί με τα ηλεκτρικά που θα αγοράσεις τη λάμπα να σου δώσουν στεγανά ακροφύσια.
|
||||
|
||||
![]()
Όταν λες απλή του εμπορίου? Πιστεύω δεν εννοείς λάμπες φθορισμού απλές τελείως, υπάρχουν και στο εμπόριο λάμπες π.χ. daylight που κάνουν μια χαρά στο ενυδρείο άλωστε τα ενυδρεία της juwel έχουν μια daylight
|
||||
|
||||
![]()
Πώς θα τις ζητήσω;; Daylight 14watt
|
|
||||
|
||||
![]()
σ'αυτον που θα πας,κρατα σκονακι του στυλ''θα ηθελα να μου πειτε τι μαρκα λαμπα φθοριου εχετε με 14w...?''..και μετα θα σου απαντησουμε...(τουλαχιστο εγω..
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βοήθεια για "εξάρτημα" λαμπών φθορίου | cobaingr | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 14-11-05 21:31 |
Λάμπες για ανάπτυξη φυτών | manolakis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 10 | 18-03-05 23:57 |
Νεο ενυδρείο 860 λίτρα & Ερωτήσεις : Λάμπες και Υπερχύλη | silveraro | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 10 | 27-11-04 21:19 |
Παράγγειλα 2 νέες λάμπες ... πρέπει να αλλάξω starter; | pavloukos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 07-06-03 14:01 |
Διαφορά σε λάμπες. | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 13-12-02 23:06 |