|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Γεια σας... έχω ένα ενυδρείο 60λ περίπου 6 μήνες με 4 σκαλαράκια 2 τιγράκια και 1 γατόψαρο... Όλα πανε μια χαρά μέχρι σήμερα που είδα το μεγάλο το σκαλάρι μου να είναι κολλημένο πίσω απο το φίλτρο και να κάθεται εκεί αρκετή ώρα... Μου έκανε εντύπωση και όπως το παρατηρούσα είδα οτι έχει βγάλει κάτι μαυρα σημαδάκια πάνω στα βράγχια του απο την αριστερή μεριά. απο την δεξιά δεν εχει κάτι... επίσης μέσα στα βράγχια του φαίνεται έχει πολύ μαυρίλα πάλι... διάβασα κάπου οτι μπορεί να είναι απο την αμωνία... δηλητηρίαση δηλαδή. Τα άλλα τα σκαλάρια και τα τιγράκια μου χαίρουν άκρας υγείας...
Παρακαλώ τα φώτα σας... Ευχαριστώ ![]() ΥΓ. Το εν λόγω σκαλάρι έχει την κανονική του όρεξη, κολυμπάει κανονικά και δεν παρουσιάζει κανένα παραπάνω σύμπτωμα... Αλλαγή νερού γίνεται το 40% καθε 10 μέρες ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Όλα τα απαραίτητα στοιχεία μιας λίπανσης | lasal | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 22-06-05 23:11 |
To Q&A του dph.nl (κάποιο μέρος του δηλαδή) | Fonamstel | Δίσκοι | 0 | 19-02-05 20:37 |
Tridanca Giant Clam | Discos | Μαλάκια (Όστρακα, clams κλπ) | 0 | 21-10-04 11:48 |
Oscar | newfish | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 0 | 22-12-02 19:26 |
Corydoras aeneus | newfish | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 0 | 14-12-02 15:04 |