|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Το αγορασα για socolofi,ειναι η δεν ειναι ρε παιδια?
|
||||
|
||||
![]()
με μια φωτο νομιζω κατι θα γινει... μπορει και να το αναγνωρισουμε...
![]()
|
|||
|
|||
![]()
ουπς,σορρυ
|
||||
|
||||
![]()
socolofi με ΤΙΠΟΤΑ . HAP ειναι χωρις να θυμαμαι ποιο... που σου πουλησαν τη γατα για λιονταρι????
![]()
|
|||
|
|||
![]()
pet city
|
||||
|
||||
![]()
με τι αλλα το εχεις βαλει?
|
|||
|
|||
![]()
mbuna μονο
|
|||
|
|||
![]()
σιγουρα δεν ειναι ps.socolofι ...
![]() αλλα δυστηχως ουτε εγω ξερω τι ειναι ειναι και λιγο θολη η φωτο αν μπορεις να τραβηξεις καμια καλυτερη ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ειχα την εντυπωση οτι ηταν μεχρι που χτες αγορασα πραγματικα ps.socolofi και ειπα κατι δεν παει καλα
|
||||
|
||||
![]()
για την ακριβεια αυλοκαναρο πρεπει να ειναι. δεν κανει με τα mbuna. με τι ειδη mbuna δηλαδη?
![]()
|
|||
|
|||
![]()
LABIDOCHROMIS,Melanochromis,Maylandia,demasoni socolofi και ps.carbo
|
||||
|
||||
![]()
τωρα ο μονος δρομος ειναι ο δρομος της επιστροφης του ψαριου... στον τοπο αγορας... γιατι δεν τα βλεπω καλα τα πραγματα...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
firemouth...?
![]()
|
|||
|
|||
![]()
κριμα και τον ειχα συμπαθησει,εχω περιθωρια να μεγαλωσει λιγο η πρεπει να φυγει τωρα
|
|||
|
|||
![]()
Αρχική Δημοσίευση από Carebean pirate
firemouth...? ![]() αποκλειετε.... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]()
τεσπα,ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() η ενα ιρακινο με ενα αμερικανο... η ενα εσκιμωο με ενα αφρικανο... η ενα ολυμπιακο με ενα παναθηναικο.. βεβαια ειμαι υπερβολικος... αλλα δεν κανουν μαζι... δεν τρωνε τα ιδια και καποια στιγμη η κλικα θα τον κανει ντα... γερο ντα ομως... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Να το σιγουρεψουμε πρωτα ομως τι ειναι?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
για παρτο αλλιως γιατι αυτα δεν εχουν σιγουρια! ![]() ενδεχεται να ειναι και aulonocara / fryeri / η ακομη και ιβριδιο μεταξυ των 2 αυτων. ισως ουτε αυτο δεν ξερει, αλλα για βοηθησε μας λιγο ... μια καθαρη πλαινη, να δουμε αν εχει το κυρτωμα των aulonocaras στο ρυγχος,. γνωμη μου βλεποντας το κατω πισω πτερυγιο που ειναι πορτοκαλλι, καθως και την ασπρη ριγα στη βαση του κεφαλιου, οτι ειναι sc. fryeri. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ισως aulonocara stuartgranti...σωματοτυπικα ομως μαλλον sciaenochromis fryeri,electric blue hap!!!Σε φωτισα τωρα!!!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() φιλε γαβρε 2-0 τον παοκ
|
||||
|
||||
![]()
Χμμμμ...και εγώ για Sciaenochromis fryeri το κόβω !
Δεν μου λες...σε πόσα λίτρα τα έχεις αυτά τα ψάρια ; Δεν πέφτει το ξύλο της αρκούδας ; |
|
|||
|
|||
![]()
Θα προσπαθησω να βγαλω καλυτερη φωτο,σε 500 λιτρα τα εχω,το setup ειν αι καινουριο
|
||||
|
||||
![]()
Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες.
Επί τη ευκαιρία βρήκα και ένα χαριτωμένο μοντάζ που διαβάζει το ψαράκι χου,χου και μάλιστα ρωσσικό βιβλίο αχαχούχαχα. http://www.tanganyika.ru/images/oboi/oboi_1280_10.jpg |
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι χαπλοχρωμης αχλη 100 τα 100..Το εχω και εγω αυτο το ψαρι και ειναι πανεμορφο.
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ωπα, πεναλτυ !!
![]() αλλο το ahli, και αααλλο το fryeri. ![]() ανηκουν και τα 2 στην οικογενεια sciaenochromis αλλα σε καμια περιπτωση δεν ειναι το ιδιο ψαρι. μοιαζουν βεβαια αρκετα... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Νομιζω πως ο φιλος μας αζορες εχει την απαντηση...
|
|||
|
|||
![]()
Ειναι διαφορετικα ψαρια αλλα η κοινη ονομασια του fryeri ειναι Hap ahli ενω του S.ahli ειναι Hap big eye...ετσι για να μπερδευομαστε περισσοτερο.Και μη χειροτερα!!!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αναγνωριση φυτου | mikenuke | Αναγνωρίσεις φυτών | 5 | 21-05-05 17:36 |
αναγνωριση φυτων απο λιμνη | tolis_1234 | Αναγνωρίσεις φυτών | 4 | 15-05-05 14:17 |
Αναγνωριση λαμπας φυτων. | ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 26-04-05 19:47 |
Αναγνωριση Ψαριου | Rayden | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 22-04-05 10:21 |
αναγνωριση ancistrus | Mariel | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 4 | 21-03-05 15:02 |