|
|
||||
|
||||
![]()
Για malaui εντάξει .... δεν το συζητάω ... μέχρι και θεμέλια για πολυκατοικία σκάβουν ....
![]() Θέλω να ρωτήσω αν πέφτει το ίδιο σκάψιμο και με κιχλίδες απο Ταγκανίκα ... σκάβουν αυτές ή όχι ? ![]() Υ.Γ Αν δεν σκάβουν μόλις αποφάσισα το επόμενο set up μου ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Σε μικροτερο βαθμο απο τις malawi, αλλά ναι, σκαβουν.
Τι σχεση εχει αυτο με το setup? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Μα αυτο ειναι και το ωραιο, δεν εχεις ποτε στατικο ντεκορ!
Τα ταγκανικα δεν σκαβουν τοσο παντως. |
|
||||
|
||||
![]()
θα συμφωνίσω μαζί σου Τόλη πως ειναι ωραίο να μην έχεις συνέχεια το ίδιο ντεκόρ .... αλλά όταν σκάβουν και ό,τι βγάζουν το πετάνε φάτσα κάρτα στο ενυδρέιο και σχηματίζουν ολόκληρο βουνό και σου κόβει την θέα ... εεε αρχίζεις και τα πέρνεις ..
![]() ![]() Τι τους το έχω πει με το καλό, τι με το άγριο ... τι παραπάνω τροφή τους τάζω.... τίποτα .... οι κιχλίδες μου το ![]()
|
||||
|
||||
![]()
εγω στο 2ρο που εχω 4 τροφεους μπορω να σου οτι τα συγκεκριμενα ψαρια (απο τα οποια εχω πολυ μικρη εμπειρια) δεν σκαβουν καθολου προς το παρον.......
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|