|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Το μήνυμα αυτό απευθύνετε στους μοδερατορες αλλά και στα μέλη του gab και είναι μια πρόταση που πιστεύω ότι ίσος βοηθήσει την καλύτερη λειτουργία της παρούσας ενότητας !!!
Μετά από θέμα που προέκυψε στο παρακάτω post θα ήθελα να προτείνω να προστεθούν οι παρακάτω κανόνες στην ενότητα μικρές αγγελίες …
με τιμή lsourtzo Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Lsourtzo : 10-07-06 στις 10:38 |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν νομίζω ότι προέκυψε/δημιουργήθηκε κανένα θέμα πουθενά.
Παρεξήγησες... χωρίς αιτία και χωρίς αφορμή (νομίζω). Μη βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα από κάτι που γράφει κάποιος, προτού σιγουρευτείς για το πραγματικό ύφος του κειμένου του και για το νόημα αυτών που λέει... Και για τυχόν διευκρινήσεις - αν χρειαστεί, υπάρχουν και τα πμ. Cool... ![]() Υ.Σ.: Το θέμα νομίζω ότι κανονικά έπρεπε να ανοιχτεί στην κατηγορία: Greek Aquarist's Boards - Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις.
-ΒΓΑΛΤΕ τους Μονομάχους από τα βάζα! Δεν είναι ελιές..! -Προσπαθώ να μαθαίνω για να γίνομαι καλύτερος... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη filoxenos : 10-07-06 στις 10:59 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
όσο για τα υπόλοιπα ... δεν τα περνώ πίσω ... άσχετο το αν παρεξηγήθηκες ή όχι ... εξακολουθώ να πιστεύω ότι τα παραπάνω θα μπορούσαν να βελτιώσουν την κατηγόρια ... εξάλλου είπα με αφορμή ... όχι με αιτία το Post !! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Eπ'αυτου του θεματος στις αρχες οταν αποφασιστηκε το να σβηνονται οι νεκρες αγγελιες εγω ειχα τοποθετηθει και ειχα ζητησει να μενουν για να υπαρχει μετρο συγκρισης και να ανατρεχουμαι σε παλιες, με αυτο τον τροπο ο καθενας θα μπορει να εχει κανει μια υποτυπωδη ερευνα αγορας πριν αγορασει απο μια αγγελια.
οποτε η προταση μου ειναι να γινει μια κατηγορια αρχειο αγγελιων οπου δεν θα μπαινουν ολες αλλα μονο οσες χρειαζεται. Για παραδειγμα εγω που πουλαω το αμαξι μου και το εχω βαλει αγγελια δεν χρειαζεται μετα να μπει στο αρχειο δεν μας νοιαζει,ουτε ποσα κλαδεματα χαριστηκαν. αλλα αμα πουλησω ενα δευτερο χερι φιλτρο τοτε καλο ειναι να υπαρχει η αγγελια μου για να βλεπει ο καθενας σε τι τιμη κυμαινεται απο παλιες αγοραπωλησιες. Αυτα...
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
|||
|
|||
![]()
Συμφωνω οτι καλο ειναι να αναγραφεται η τιμη μονο και μονο για να αποφυγουν οι επιδοξοι αγοραστες μαιλ και πμ αν αυτη δεν τους συμφερει.
Κατα τα άλλα, ο τροπος που γινεται μεχρι τωρα ειναι ικανοποιητικος (κι αν εχουν γινει καποιες παρατυπιες το ποσοστο τους ειναι ελαχιστο συμφωνα με τον αριθμο των αγγελιων και οι mods το ελεγχουν). Η συγκριση τιμων μονο με τιμη καινουργιου μπορει να γινει, κι οχι με τιμη του ιδιου προιοντος μεταχειρισμενου απο αλλον χομπιστα, το ποσο και γιατι το πουλαει τοσο ο καθενας μπορει να διαφερει πολυ. |
|
||||
|
||||
![]()
Καλο ειναι να υπαρχει τιμη , αλλα σιγουρα δεν θα πρεπει να ειναι αναγκαστικο ... δεν χρειαζεται για καθε θεμα που προκυπτει να φτιαχνουμε και εναν κανονα !
Φιλε lsourtzo νομιζω πως τα παραλες ...εγω δεν εχω δει να δημιουργουνται προβληματα με αγοραπωλησιες ...αρκει να υπαρχει λιγο καλη διαθεση.Το να στειλεις ενα πμ και να ρωτησεις 3-4 πραγματα (και την τιμη , εαν δεν ειναι διαθεσιμη) δεν ειναι τρομερο ... |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν είναι όλοι καλοπροαίρετοι … και σίγουρα δεν έχουν και όλοι αγαθές προθέσεις ..
Εδώ μιλάμε για λεφτά και busines, θεωρώ ότι για την προστασία όλων των εμπλεκομένων θα ήταν καλό να αναγράφετε η τιμή … και του αγοραστή και του πωλητή !! Δεν νομίζω ότι είναι υπερβολή … Καλή θέληση μπορούν να έχουν όλοι … όταν δεν έχει να κάνει με την τσέπη τους … Ποιος δεν θα ήθελε να πουλήσει ποιο ακριβά … και ποιος δεν θα ήθελε να αγοράσει ποιο φθηνά !! Παράθεση:
But … you are the boss ... και για να έχεις φτιάξει ότι έχεις φτιάξει μάλον ξέρεις τι κάνεις !! ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ούτε εγώ έχω θαλασσινό ενυδρείο ακόμα ! | Tolis | Παραλία - Beach Bar | 0 | 14-12-02 04:43 |