|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Γεια σας,
σήμερα παρατήρησα μέσα στο ενυδρείο μου 1 μικρό γκαπάκι. Δεν είμαι σίγουρος αν έχει κι'άλλα. Λογικά πρέπει να εχει κι'άλλα. Η κοιλια της γκαπίνας είναι ακόμα μαύρη. Τι να κάνω με το μικρό γκάπι? ![]() Φιλικά, Χ.Χ. |
|
||||
|
||||
![]()
αν εχεις καποια γεννηστρα βαλτο εκει!οπου να ναι θα δεις κι αλλα,καπου κρυβονται ως συνηθως τις πρωτες μερες!
επισης τα φυτα βοηθανε πολυ ως καταφυγιο,σε περιπτωση που δεν εχεις γεννηστρα.
"Μη λογομαχήσεις ποτέ με ένα βλάκα.Θα πέσεις στο επίπεδο του και θα σε νικήσει λόγω πείρας ![]() "Το ¶ουσβιτς ξεκινά κάθε φορά που κάποιος κοιτά ένα σφαγείο και σκέφτεται: είναι απλά ζώα." ~ Θεοντoρ Αντόρνο |
|
||||
|
||||
![]()
Τι να τα ταιζω???
![]() Υπάρχει περίπτωση να τα ρουφήξει το φίλτρο??? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αντι να αγορασεις τροφη σε σκονη μπορεις να θρυμματισεις πολυ καλα μερικα flakes!εγω που τα εχω ομως μαζι με τους γονεις,οταν ταιζω ολο κ κατι τσιμπανε!
ναι,υπαρχει μια τετοια περιπτωση...δεν μπορεις να παρεις ενα μικρο ενυδρειο να τα εχεις μεσα?ενα 10λιτρο πχ?
"Μη λογομαχήσεις ποτέ με ένα βλάκα.Θα πέσεις στο επίπεδο του και θα σε νικήσει λόγω πείρας ![]() "Το ¶ουσβιτς ξεκινά κάθε φορά που κάποιος κοιτά ένα σφαγείο και σκέφτεται: είναι απλά ζώα." ~ Θεοντoρ Αντόρνο |
|
||||
|
||||
![]()
μπορώ, αλλά δεν υπαρχει καμοια περίπτωση να τα πειράξει η αλλάγή???
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Θα βαλεις νερο απο το ενυδρειο που ειναι τωρα.
|
|
||||
|
||||
![]()
πειράζει η γυαλλα να είναο πλαστική?
να βάλω φιλτρο?
|
||||
|
||||
![]()
δεν πειράζει αν η γυάλα είναι πλαστική, αρκεί να είναι για pets!
Ένα μικρό φιλτράκι, ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ! Μετά, τα μετακομοίζεις σε μεγαλύτερο, ώστε να αναπτυχθούν σωστά!
|
||||
|
||||
![]()
να βάλω και φυτα(πραγματικά-ψεύτικα???)
δεν έχει λάμπα....
|
||||
|
||||
![]()
εαν σκοπευεις να βαλεις λαμπα,να βαλεις αληθινα.αλλιως μεινε στα ψευτικα.
|
|
||||
|
||||
![]()
θέλουν ειδική λάμπα ή μια κανονικά λάμπα είναι καλή?
![]() Αν θάλω να βάλψ λάμπα, πώς να την βάλω? ![]() Εχει φυτα που δεν χρειάζονται φως? ![]() Ευχαριστώ... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
o.k τελικα θα τα βάλω μεσα σε ένα μικρό ενειδρυο 45λ που αγόρασα...
![]() ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Betta Splendens σε 15λίτρο ενυδρείο | newfish | Bettas | 0 | 22-12-02 19:06 |
Ούτε εγώ έχω θαλασσινό ενυδρείο ακόμα ! | Tolis | Παραλία - Beach Bar | 0 | 14-12-02 04:43 |
ΠΩΣ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΕΝΑ "ΑΣΦΑΛΕΣ" ΕΝΥΔΡΕΙΟ ? | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 13-12-02 23:26 |
Περί λιπασμάτων | Tolis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 10-12-02 19:39 |
Ενυδρείο εταιρίας ή ιδιώτη,μεγάλο ή μικρό | Tolis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 10-12-02 18:34 |