|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Φίλες και Φίλοι στη Θεσαλλονίκη,
Η απόφαση πάρθηκε τα εισητήρια εκδόθηκαν τα ξενοδοχεία κρατήθηκαν και εγώ ετοιμάζω τις βαλίτσες μου για να πετάξω στη όμορφη πόλη σας. Λοιπόν 1η Ιουνίου, φθάνω στη Θεσαλλονίκη και την Κυριακή θα είμαι οπωσδήποτε στη συνάντηση σας. Ελπίζω ότι η παρουσία μου θα δώσει σε όλους μας χαρά και συγκίνηση όπως και τη πρώτη φορά.
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συνδρομή - Θεσσαλονίκη | alexandros | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 1 | 31-01-06 02:09 |
Επιτέλους... η DELTEC στην Θεσσαλονίκη!! | SPSing | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 18-11-05 13:49 |
Θεσσαλονίκη έρχομαι...... | pani | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 13 | 14-06-05 06:46 |
Εύρεση φυτών στην Θεσσαλονίκη | Archon | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 14-01-05 18:57 |