|
||||
|
||||
![]()
Φίλες και Φίλοι μου,
αγορασα το πιό πάνω τεστ αλλά δυστυχώς δεν υπάρχουν στην αγγλική γλώσσα οι οδηγίες. Αν ξέρει κάποιος ας με βοηθήσει για να καταφέρω να κάμω το τέστ αυτό.
|
||||
|
||||
![]()
ειναι απλο γεμιζεις μεχρι 5μλ νερο και ριχνεις μια μια σταγονα και να ανακινεις λιγακι το νερο με την καθε σταγονα. Ριχνεις οσο χρειαζεται να αλλαξει χρωμα. οταν αλλαξει χρωμα τοτε αμα πχ χρειαζοτανε 5 σταγονες να αλλαξει χρωμα τοτε το gh η kh ειναι 5
Carrefour 120 L 4 Pterophyllum Scalare Cayman 80 Scenic Professional 150 λιτρα Φυτεμενο DIY 5L Co2 DIY moonlight 2 Pterophyllum Scalare, 9 Cardinal Tetra, 2 Ottocinclus Affinis, 2 Crossocheilus siamensis |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις, αλλά πές τε μου σας παρακαλώ και τα ιδανικά αποτελέσματα.
|
||||
|
||||
![]()
αυτο εξαρτατε απο πολλα πραγματα
απο τι ψαρια εχεις μεσα μεχρι αν εχεις φυτα και co2
Carrefour 120 L 4 Pterophyllum Scalare Cayman 80 Scenic Professional 150 λιτρα Φυτεμενο DIY 5L Co2 DIY moonlight 2 Pterophyllum Scalare, 9 Cardinal Tetra, 2 Ottocinclus Affinis, 2 Crossocheilus siamensis |
|
||||
|
||||
![]()
Ιδανική τιμή δεν υπάρχει !
Εξαρτάται από το είδος των ψαριών που κρατάμε στο ενυδρείο μας και τις συνθήκες νερού που χρειάζονται !! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα,
Δεν έχω ζωοτόκα τα περισσότερα ειναι τέτρα και κορύδορας
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρεπει τελικα να μετραμε το GH/KH? | Panagiotis | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 16-03-05 23:53 |
tetra GH/KH test ... ξέρεις κάποιος οδηγίες; | pavloukos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 06-01-03 23:26 |
τεστ gh/kh | test | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 26-12-02 04:48 |