|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Σκέφτομαι να κανω ενα νάνο ενυδρείο low tech φυτεμένο με γαρίδες και να το χρησιμοποιώ ως γεννηστρα για guppy. Υπαρχει κατι οικονομικο σε 20 λίτρα? Φίλτρο υπαρχει
|
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ναι οκ αλλα θα θελω και φωτιστικό και δεν τα λες και οικονομικα
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
Γενικά μπορείς να το φτιαξεις όλο απο ebay. Απο το γρασίδι μέχρι το φωτιστικό το φίλτρο , driftwood τα πάντα! Υπομονή να εχεις! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Dimitra_ : 09-02-18 στις 13:31 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Τα μικρα για κανα 2μήνα εως ότου μεγαλωσουν
|
|
||||
|
||||
![]()
Θα σου τσιμπανε γαρίδες...
Εμένα τσιμπουσαν ΑΣΕ που οι γαρίδες θέλουν πολύ συχνα αλλαγές, νομιζω καλύτερα κρατά το μονο με γαριδουλες ! |
|
|||
|
|||
![]()
Ναι ε? Τωρα με έβαλες σε σκεψη
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Αλλαγές σύμφωνα με προσωπική μου πείρα δεν χρειάζεται συχνές, εγώ στο γαριδάδικο πλέον κάνω κάθε 15 μέρες. Βέβαια τους πρώτους μήνες μέχρι να στρώσει είναι αλλιώς. ¶σε που το εσωτερικό φιλτράκι που έχω είναι για παραπάνω λίτρα. Ένας άλλος παράγοντας είναι τα λίτρα. Το δικό μου γαριδάδικο είναι 15 λίτρα και παρατηρώ φαινόμενο ήπιου νανισμού στις γαρίδες μετά από κάποιες γενιές. Ευτυχώς όσες μετέφερα στο κοινωνικό μου μεγάλωσαν κανονικά. Οικονομική λύση είναι να αγοράσεις τζάμια, με τόσα λίγα λίτρα θες και λίγα mm πάχος οπότε είναι φτηνά. Βρες κάποιον φίλο-γνωστό να στο κολλήσει και βάλε ένα σφουγκαρόφιλτρο κι ένα θερμοστάτη. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Επίσης μην πάρεις κάνα φίλτρο με έντονη ροή.. Εννοώ να κάνει τεραστια ανατάραξη κλπ.. Θέλουν ησυχία και ηρεμία !! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
https://www.ebay.com/itm/10W-Modern-....c100005.m1851
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προτάσεις ψαριών για 60 λίτρα και όχι μόνο ... | Γιώργος Κ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 60 | 26-04-18 17:25 |
30l Νάνο | Skiper | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 64 | 12-02-17 09:42 |
νέον και σαε | puravlos | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 16-07-07 00:14 |
sos με νέον | AXEL | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 15 | 10-02-07 17:40 |