|
|||
|
|||
![]()
Έχω ένα Phmeter αγορασμένο από το e-bay (μου είχε κοστίσει 36€ με τα μεταφορικά!!!) το οποίο μάλλον το κατέστρεψα.Τί εννοώ;
Δεν γνώριζα (δεν ρώταγα ![]() Τώρα, δεν μπορώ να καλιμπράρω. Καλιμπράρει στο 4 και στο 7, πλέον με μία διαφορά του 0.5 με 1.0 βαθμού χωρίς να μπορώ να πετύχω την ανάλογη ισορροπία. Καλιμπράρω στο 7, ξεφεύγει στο 4 και πάει 5, 5.5!!! Καλιμπράρω στο 4 .....τα ίδια και χειρότερα στο 7...και πάει λέγοντας. Τελικά καλιμπράρω μόνο στο 7 αλλά δεν ξέρω αν μπορώ να είμαι ήσυχος με τις ενδείξεις που μου βγάζει (π.χ. 6.8 ενώ δίνω 1 φυσσαλίδα στα 3sec) με αποτέλεσμα να βγάζει τρελλά ποσά CO2 γιατί έχω KH 9! Στο ζουμί τώρα: 1. Αν καθαρίσω καλά το ηλεκτρόδιο, με καθαριστικό, και το μουλιάσω λίγο στο buffer του 7 (σε περίπτωση που στέγνωσε), υπάρχει περίπτωση να το επαναφέρω ή πάω για άλλο; 2. Το διατηρούμε βουτηγμένο σε buffer ή σε νερό από το tank; 3. Σαν ύστατη λύση, να καλιμπράρω στο 7 μόνο, αφού οι τιμές ph που θέλω είναι 6.9 με 7.2; 4. Για αγορά buffer και καθαριστικού διαλύμματος από Μπακάκο (έτσι τα ζητάω) και μετά ντουγρού στο ψυγείο; Ελπίζω να μην έγινα φορτικός ![]() Ευχαριστώ.
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συντήρηση Forum | halvas69 | Greek Aquarist's Boards | 0 | 10-09-05 00:01 |
Συντήρηση φιλτρων ΕΗΕΙΜ | george | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 25 | 30-08-05 23:34 |