|
||||
|
||||
![]()
Aντε να μου ζησουνε λοιπον...
Πριν λιγο ολοκληρωσα και την προσαρμογη και τα εκανα μπλουμ ![]() 5 απιθανοι ψαρακες μεσα στο ενυδρειο μου. Αντε να δουμε πως θα παει το πραγμα. Ακομα φαινονται στρεσαρισμενα.Εκλεισα φωτα του ενυδρειου για να ηρεμισουν λιγακι. Θα μεινουν προσωρινα στο φυτεμενο για καμια εβδομαδα μεχρι να ετοιμαστει το νεο τους σπιτι. Να πουμε και ενα μεγαλο μπραβο στον Μανωλη... που φερνει σπεσιαλ ψαρακια. ![]()
Kλιμακιο Κυκλαδων Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη netblues : 05-12-06 στις 09:53 |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Περιμένουμε φωτό από το καινούργιο ενυδρείο και από τους ψάρηδες φυσικά
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Και ξέρεις ε! Ανέλαβες ταυτόχρονα και μια υποχρέωση!!! ΘΕΜΕ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Υ.Γ. Πιστεύω οτι τα πήγαν μια χαρά με το πακετάρισμα που τους κάναμε ε?
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρα ηταν το πακεταρισμα.
Φτανοντας Λαυριο, ανοιξα τις σακουλες για να παρουν λιγο αερα. Οταν εβαλα τις σακουλες μεσα στο ενυδρειο, το νερο ηταν ακομα αρκετα χλιαρο. ![]() Εχω τραβηξει και φωτο, αλλα δεν μπορω να τις ανεβασω.. Κατι γινεται με το γκαμπ ή με τον υπολογιστη μου.
|
||||
|
||||
![]()
Με το γκαμπ ντεν γκινεται ποτε τιποτις..
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ΝΑ σου ζήσουν Σόνια μου και καλούς απογόνους!!!
Αντε με το καλό όταν γίνει θα ανεβω στο νησί σου να το γιορτάσουμε. |
|
||||
|
||||
![]()
για να γιορτασετε θα ανεβεις??
ηηη μηπως να παρεις κ κανενα ψαρο-δωρο? ![]()
"Μη λογομαχήσεις ποτέ με ένα βλάκα.Θα πέσεις στο επίπεδο του και θα σε νικήσει λόγω πείρας ![]() "Το ¶ουσβιτς ξεκινά κάθε φορά που κάποιος κοιτά ένα σφαγείο και σκέφτεται: είναι απλά ζώα." ~ Θεοντoρ Αντόρνο |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Για να γιορτάσουμε σίγουρα με ότι αυτό συνεπάγεται... |
|
||||
|
||||
![]()
ολοι θα θελουμε εναν κυριο απιθανο σε λιγο καιρο!!σονια μου να σου ζησουν οι ψαρηδες!!
![]()
"Μη λογομαχήσεις ποτέ με ένα βλάκα.Θα πέσεις στο επίπεδο του και θα σε νικήσει λόγω πείρας ![]() "Το ¶ουσβιτς ξεκινά κάθε φορά που κάποιος κοιτά ένα σφαγείο και σκέφτεται: είναι απλά ζώα." ~ Θεοντoρ Αντόρνο |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραια ψαρια... Σημερα εψαχνα να τα βρω..
![]() ![]() ![]() Μακαρι να καταφερω να τα αναπαραγω. Εψαξα στο Internet για πληροφοριες σχετικα με αυτα τα ψαρια και βρηκα πολυ λιγα πραγματα. Υπαρχει ενα πολυ καλο κειμενο στον πρωτο ατλα του Μπαεντς με τα γατοψαρα λενε διαφορα φορα του εξωτερικου. Το βιβλιο εχει ηδη παραγγελθει και ερχεται να με ανταμωσει... ![]() By the way.. εγω ακομα δεν μπορω να ανεβασω φωτο.. Net ακουεις?
|
||||
|
||||
![]()
Να σου ζήσουν Σόνια!!!
![]() Τι μέγεθος έχουν;
|
||||
|
||||
![]()
Γυρω στα 6 εκατοστα περιπου..
Αληθεια.. σε τι μεγεθος περιπου μπορουν να αρχισουν να ζευγαρωνουν ?
|
||||
|
||||
![]()
Στα 2/3 με 1/2 του τελικού μεγέθους τους.Αυτό σημαίνει πως αν γίνονται 15 μπορούν να αναπαραχθούν στα 10εκ. ενώ αν γίνονται 30εκ. στα 15-20εκ...
|
||||
|
||||
![]()
Πιστεύω οτι σε λίγο (σχετικά) καιρό θα μάθουμε και ποια είναι η πραγματικότητα γι'αυτά τα ψάρια! Αν τελικά γίνονται 15 ή 30 εκατοστά!
Εγώ πιστεύω πάντος οτι γίνονται 15!
|
||||
|
||||
![]()
Mερικες φωτο απο τους απιθανους.
Οι φωτο ειναι απο το κινητο και δεν ειναι πολυ καθαρες.
|
||||
|
||||
![]()
αντε καλη αρχη,και θα περιμενουμε να δουμε και τους απογονους.....!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Απίθανοι οι απίθανοί σου!!!
![]() Να σου ζήσουν και...καλούς απογόνους!!! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Να σου ζήσουν Sonia και καλούς απογόνους ……..
![]() ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Pseudohemiodon apithanos | binational | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 36 | 01-12-06 09:59 |