|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Τις προάλλες πήρα έναν γλύφτη από ένα ενυδρειάδικο στη θεσσαλονίκη. Για έναν μήνα περίπου ζούσε κανονικότατα και ήταν χαμηλών τόνων. Τον τελευταίο καιρό κάτι πρέπει να τον ανησυχεί γιατί έχει κρίσεις.
Τρέχει από γωνιά σε γωνιά και χτυπάει στο τζάμι τρομάζοντας τα άλλα ψάρια. Αυτό το κάνει περίπου 3 φορές τη μέρα. Το περίεργο είναι ότι δεν έχω προσθέσει ψάρια που να υπάρχει πιθανότητα και οποιαδήποτε αλλαγή στην ποιότητα του νερού θα είχε επιπτώσεις και στα άλλα πιο ευαίσθητα ψάρια. Αν συνεχίσει έτσι δεν τα βλέπω καλά τα άλλα τα ψάρια. Του χει ξανατύχει κανενός; Μήπως είναι άρρωστος ή είναι βλαμμένος; ![]() ![]() ![]() Ο γλύφτης είναι ράτσα καφέ με μαύρες βούλες(δεν ξέρω πως την λένε). |
|
||||
|
||||
![]()
δεν είναι βλαμμένος, απλά πρέπει οπωσδήποτε να του βάλεις μια κρυψώνα, φοβάται...
|
|
|||
|
|||
![]()
Αν ειναι αυτος
http://www.tsamisaquarium.com/Selide...0aymonieri.htm καλυτερα να τον ξεφορτωθεις. Αν δεν ειναι αυτος, μπορει απλως να στρεσσαρεται, μερικες κρυψωνες θα τον ηρεμησουν. |
|
|||
|
|||
![]()
Προς απόφυγή παρεξηγήσεων.....
Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΙΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΓΛΥΦΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΗΓΑ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΑΝΤΑΛΑΓΗ ΜΕ ΑΛΛΑ ΨΑΡΙΑ.
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι τόλη αυτός είναι. Κρυψώνες έχει αρκετές από τα ξύλα και τα φυτά αλλά μάλλον φοβάται το σκοτάδι.
![]() ![]() ![]() Μάλλον θα μετακομίσει...(σε άλλο ένυδρείο και όχι στο καζανάκι όπως μερικοί μερικοί) ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
α τέτοιο κουμάσι είναι? κι εγώ νόμιζα οτι μιλάμε για κανένα pleco
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|