|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Στο ενυδρείο μου μεταξύ άλλον ψαριών έχω και έναν αρσενικό obliquentens με δύο θυληκές τις οποίες κατάφερε να μπουκώσει με διαφορά τριών ημερών .
![]() ![]() Το πρόβλημα είναι αφ' ενός η απειρία μου οπότε όλες οι συμβουλες ευπροσδεκτές , αφ'ετέρου διαθέτω ένα 60 άρη ενυδρείο που σκοπέυω να το στήσω για τις εγκυμονούσες πρεπεί να το χωρίσώ ? ή μπορω να τις βάλω και τις δύο μαζι ??? Μήπως πρεπει να προσθέσω και μερικές θυληκές ακόμα γιατι ο αρσενικός μας βγήκε βαρβάτος ??? ![]() ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τι να κάνω με τις λάμπες ;;; | qstavrosq | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 25-09-05 18:02 |
Τι λέτε να το κάνω το λάθος? Ωπα !! το έκανα | niouch | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 21 | 17-07-05 22:15 |
Γεννητούρια πριν 30 λεπτά! Τι κάνω τώρα? | xatzargyros | Αναπαραγωγή | 4 | 05-03-05 22:59 |
τι μπορώ να κάνω;....(τρύπες στα φύλλα anubias) | gemini_str | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 16-06-04 09:54 |
Πολλά αυγά από Jewelfish Hemichromis bimaclatus. Τι να κάνω? | MIKE | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 4 | 01-12-03 01:32 |