|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Χρόνια πολλά σε όλους!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() Χριστούγεννα και τελικά το ζευγάρι αποφάσισε να τα καταφέρει!. Ενώ είχα απελπιστεί και πίστευα ότι και αυτή την φορά δεν τα καταφέραν και μάλιστα σήμερα ήμουν έτοιμος να βγάλω τον πατέρα ούτος ή αλιώς είδα τα μικρά να κολυμπούν και μάλιστα κάθετα. Πανικός!!!!!!:eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: Οι κινήσεις μου 1. Έβγαλα τον πατέρα και τον έβαλα σε ένα 10λιτρο για να ξεκουρατεί να συνέλθει και να φάει καλά 2. Ξεκίνησα παραγωγή αρτέμια (ελπίζω να βγεί) 3. Στο 35λιτρο που είναι τα μωρά το νερό είναι στους 10-12 πόντους που σημαίνει περίπου 10-15 λίτρα νερό. 4. Μετρήσεις Νο2 μη μετρίσιμο - Νο3 15 - Αμωνία μη μετρήσιμη - Ph 7,2 5. Λόγω των φυτών πρωτόζωα υπάρχουν και έτσι τα μικρά θα είναι μια χαρά πιστεύω και για σήμερα. Περιπτώσεις 1. Βγαίνει αύριο η αρτέμια - Όλα καλά ταίζω 2. Δεν τα καταφέρνω με την αρτέμια 2.1 Υπάρχει σε υγρή μορφή τροφή της Wardley ! (Ταίζω ή όχι) 2.2 Υπάρχει πλαγκτόν σε υγρή μορφή! (Κάνει?) 3. Να προσθέσω και ένα apple snail? Και πάλι χρόνια πολλά σε όλους και ελπίζω να τα καταφέρω αν και όποια βοήθεια θα μου είναι πάρα πολύ χρήσιμη!!!!! |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|