|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπόν έχω στο νου μου για αρχή κάτι σε fish only με μιξ νεκρο-ζωντανο βράχο
και στο μέλλον καποιο εύκολο κοραλί αλλα αυτό σε δεύτερο χρόνο.... Εδώ έχω μια λίστα με σκέψεις τι χρειάζεται.... Τις συμβουλές σας παρακαλώ όπως και προτάσεις!!! Θαλασσινό: Ενυδρείο juwel rio125 (υπάρχει ηδη) Λάμπες led(έχει τις μαμα,6500κελβιν και 9000κελβιν) 2x 14w : 1 x 9000kelvin & 1 x ???? Skimmer: tunze 9001 ή 9002 Αραγωνιτη: 10 κιλά μέτρια κοκομετρια Βράχο: 7 κιλά νεκρό 1 ζωντανό Αλάτι: Υγρά: special blend Wave maker: Νερό αντίστροφη όσμωσης ή ???? Ζητούμενο αποτέλεσμα: Ψάρια : 1 κοπάδι (4-5) amphiprion ocellaris ή Amphiprion Ocellaris Snowflake ή Amphiprion Percula Γαρίδες ??? Σαλιγκάρια??? Ψάρια βυθού??? 1 ομάδα καθαρισμού: Lysmata Am oinensis x2 Lysmata Wurdemanni x2 Nassarius x6 Tectus Fenestratus x4 Turbos x4 Αλλά ψάρια: 1x Labroides Dimidiatus Ένα από τα παρακάτω νομίζω είναι καλά...??? 1x Valenciennea sexguttata 1x Valencienna Strigata 1x Salarias fasciatus 1x Cryptocentrus cinctus 1x Amblyeleotris guttata
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Απο γλυκό σε αλμυρό | GiorgosT | Reef | 296 | 18-01-18 22:01 |
Θάλασσα κι αλμυρό νερό...να σε ξεχάσω δεν μπορώ...Ερχομαι!!! | mikros84 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 8 | 28-10-13 22:12 |
Νέος στο αλμυρό και ζητώ γνώσεις | makisven | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 7 | 23-02-11 07:20 |
Φίλτρο γλυκού σε αλμυρό? | skourkou | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 5 | 22-06-10 23:15 |
Πιό 'αλμυρό' nickname ?? | mmbuna | Reef | 22 | 17-06-05 14:25 |