|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα, έχω ένα ενυδρείο 50 λίτρων και το φίλτρο του είναι το HAQUOSS QUICK FILTER MEDIUM - Βιολογικό, Μηχανικό, Χημικό. Σκεφτόμουν να βάλω εξωτερικό-κρεμαστό φίλτρο για να έχουν τα ψαράκια μου περισσότερο χώρο μέσα. Εσείς τι μου προτείνετε;
|
|
||||
|
||||
![]()
Ποσα ψαρια εχεις μεσα και τι φυτα? Στα 50 λιτρα μονο υπο προϋποθέσεις θα προτείνα κρεμαστό δλδ φουλ φυτεμενο με λιγα ψαρακια. Ιδανικα κοιτα για εξωτερικό πχ Fluval 106 ή αντίστοιχο.
|
|||
|
|||
![]()
4 ενήλικα γκαπυ και 10 περίπου μωρά (τα οποία από Δευτέρα θα τα δώσω)
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φίλτρο από εσωτερικό σε εξωτερικό | BabiRico | Χρυσόψαρα | 4 | 02-05-17 11:43 |
Εσωτερικό Sump VS εξωτερικό φίλτρο | costachri | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 13 | 31-12-14 15:22 |
Τροποποίηση εσωτερικό φίλτρο σε εξωτερικό | mafia | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 8 | 29-07-08 13:34 |
Εσωτερικό ή εξωτερικό φίλτρο??? | arxariosss | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 28 | 21-10-07 11:18 |
Εσωτερικό φίλτρο vs εξωτερικό | Fanis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 27-09-05 15:40 |