|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα σε όλους πριν 2 βδομάδες εστεισα ένα ενυδρείο 300 λίτρα με 6 σκαλαρια 4 ραμιρεζι 4 γατόψαρα και 3 ανκιστρους. Τα ραμιρεζι νόμιζα ότι είναι όλα θυληκα απο τις εικόνες παρακάτω
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Στάλθηκε από το ASUS_Z011D μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ------------------------- Εχθές αυτά τα δύο γέννησαν αυγά. Είναι ζευγάρι τελικά η και τα δύο είναι θηλυκά? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Στάλθηκε από το ASUS_Z011D μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη christostim01 : 29-10-18 στις 15:35 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν φαίνονται και τα δύο για θηλυκά, στην προτελευταία φώτο είναι πιθανότατα αρσενικός!
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα και πάλι σε όλους. Τα ραμιρεζι μου έχουν μεγαλώσει αρκετά και από το τελευταίο ποστ μου έχουν κάνει αρκετές γέννες αλλά ψαράκια δεν έχουν βγει φυλάνε τα αυγά για μια μέρα και μετά τα τρώνε. Τώρα πάλι έτοιμαζονται να γεννήσουν σκάβουν λακκούβες στην άμμο. Μπορεί να διακρίνει κάποιος αν αυτά τα δύο είναι ζευγάρι? Είναι μαζί συνέχεια και σκάβουν.
![]() Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
|
||||
|
||||
![]()
Μεχρι να αποκτησουν εμπειρια οι πρωτες γεννες ειναι σχεδον παντα χωρις επιτυχια ... Εκτος αυτου σε ενυδρειο με αλλα ψαρια το στρες ειναι μεγαλο και για να τα προστατευσουν τα τρωνε (ακουγεται παραξενο αλλα ετσι γινεται). Αν θελεις να δεις μικρα θα πρεπει να τα απομονώσεις σε αλλο ενυδρειο μονα τους ωστε να τα μεγαλωσουν με ηρεμια! Απο οσο διακρινω ο αρσενικος ειναι σε πρωτο πλανο και το θυληκο πισω...
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ραμιρεζι + Pop eye (??) | pavlos2003 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 14 | 24-02-12 01:17 |
Αρχή ραμιρεζι | zouzouni | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 3 | 04-11-08 13:53 |
ΡΑΜΙΡΕΖΙ | sofianos7 | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 4 | 10-05-08 01:00 |
Ραμιρεζι | Αλεξανδρος Κοντος | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 3 | 06-12-07 13:25 |
ραμιρεζι | chris129 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 13-04-07 16:28 |