|
||||
|
||||
![]()
Φίλοι μου αποφάσισα να αλλάξω τις λάμπες του νέου μου ενυδρείου με άλλες ειδικές για τα φυτά οπως λένε, της sera. Μερικά φυτά που έχω Bacoba caroliana, echinodorus osiris, echinodorus aquatica, ,microsrum pteropus, cabomba caroliana, nufar japonica , aponogeto ulvaceus, anumbies και καποια αλλα που δεν ξερω τα ονοματα τους.Το ενυδρείο έχει 3 λαμπες, 2 μεγαλες και μια πιο μικρή. Επίσης ειναι γύρω στα 400 λίτρα. Τί προτείνετε;
Η πολλή αγάπη ανοίγει πόρτες, γκρεμίζει τοίχους και κτίζει γέφυρες πάνω απο τη θάλασσα. ---------------------------- Το ενυδρείο μου σήμερα Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη pani : 01-02-06 στις 12:44 |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Λάμπες για ανάπτυξη φυτών | manolakis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 10 | 18-03-05 23:57 |
Νεο ενυδρείο 860 λίτρα & Ερωτήσεις : Λάμπες και Υπερχύλη | silveraro | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 10 | 27-11-04 21:19 |
Παράγγειλα 2 νέες λάμπες ... πρέπει να αλλάξω starter; | pavloukos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 07-06-03 14:01 |
Διαφορά σε λάμπες. | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 13-12-02 23:06 |