|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Αναγκάζομαι να βγάλω το ένα εκ των δύο εσωτερικών φίλτρων που έχω στην 500 λιτρη λεκάνη καθώς έχουν σκιστει τα καλώδια και φαίνονται τα χρώματα στα μικρα καλωδιάκια και φοβάμαι μην απογυμνωθεί εντελώς ... Έχετε να μου προτείνετε κάποιο καλό εσωτερικό φίλτρο με καλή ρόη και μεγάλο κάδο ??? Και σε σχετικά καλή τιμή . Το άλλο που έχω ειναι το AQUA ONE 1400 Λ/Ω και δύο δωμάτια για βιολογικο και σφφουγγάρι . Είδα ένα της Eheim . Αναγκάζομαι να πάω σε εσωτερικό λόγω οικονομικής διαφοράς με τα εξωτερικά αλλά και ευκολίας και καλυτερης ροής που έχουν τα εσωτερικά . Κάθε πρόταση δεκτή ευχαριστώ
http://www.petcumulus.gr/eheim-biopower-240-2413 |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σαλιγκαράκι-Καλό ή κακό??? | pagos4 | Σαλιγκάρια | 12 | 09-02-10 11:40 |
Eκανα το κακό, αλλά κακό δεν είδα....:-) | Carebean pirate | Δίσκοι | 61 | 24-09-06 12:45 |
Μου κάνει περισσότερο καλό ή κακό | akis07 | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 3 | 05-04-05 08:26 |
Σχέδιο για εξωτερικό φίλτρο κάδο | newfish | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 0 | 14-12-02 15:05 |