|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καθώς τις αλλαγές νερού σε όλα τα ενυδρεια τις κάνω με μια 1400Λ/Ω αντλία σκέφτομαι κάτι πιο γρήγορο και είδα αυτή την αντλία στα 2500 Λ/Ω πολύ καλή ευκαιριά για να τελιώνω στο μισό χρόνο τις αλλαγές νερού , δεδομένου ότι στην πορεία θα υπάρξει και μία λίμνη και μπορεί και κάποιο ακόμη ενυδρείο όχι μεγάλο όμως για γόννο μόνο .
https://www.profitstore.gr/products/...f=bestprice.gr 1) Φαίνεται μεγαλύτερο από το eheim bio power 240 2) Καλύτερη ροή με τεράστια διαφορά 3) Πιο οικονομικο με μεγάλη διαφορά |
|
||||
|
||||
![]()
Για αλλαγές νερού το θες ή για φίλτρο;
|
|
|||
|
|||
![]()
Και για τα δύο λέω να πάρω 3-4 μιας και θα παρω και δυο μικρα ενυδρειαα 112 λιτρων για γονο χρυσοψαρου ή κουτια απο το ΙΚΕΑ , οποτε αφου θα παρω που θα παρω τα δυο εξωτερικα για την 500λιτρη δεξαμενη να παρω και αυτα να τελιωνω . Απλώς εάν χρησιμοποιησω το ένα για αλλαγές νερού είδα ότι έχει δύο παροχες νερου οποτε θελει δυο λαστιχα για μια αντλια αυτο με προβληματιζει ...
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ξέρω,όπως νομίζεις εσύ.
Πάντως 2.500 λίτρα δεν χρειάζονται για 100-150 λίτρα.. Θα έλεγα μάλιστα πως και τα 1000 λ/Ω είναι πολλά Εγώ στο 220λιτρο με 5 ενήλικα fancy έχω 1000ρα αντλία. Αντλία έχω αυτή , αλλά είναι 1800 λ/Ω , καλή και δυνατή είναι πάντως. Τώρα για μεγαλύτερη , θα κοιτούσα πάλι από ebay |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
εσωτερικό φίλτρο | pipis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 11-07-08 10:57 |
CO2 και εσωτερικό φίλτρο | Tolis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 15-12-02 04:55 |