|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Πως ακριβώς μετράμε τις συγκεκριμένες τιμές ?
χρησιμοποιώ το τεστ της Aquilli (το οποίο μπορεί να είναι κ ληγμένο) εντελώς ενδεικτικά για να ελέγξω πιθανές διακυμάνσεις στις τιμές. οι οδηγίες λένε : "5ml νερού κ προσθέτουμε σταγόνες μέχρι να αλλάξει από μπλε σε πορτοκαλί". στις δικές μου μετρήσεις ξεκινάω με τα 5ml κ προσθέτω 7 σταγόνες μέχρι να δω το έντονο πορτοκαλί. με την πρώτη σταγόνα, το νερό, από διαυγές, γίνεται ελαφρώς γαλάζιο κ όχι μπλε όπως λέει το τεστ. με την προτελευταία σταγόνα το υγρό αλλάζει από μπλε σε ένα αχνό πορτοκαλί. μετράνε λοιπόν η πρώτη κ τελευταία σταγόνα ή ξεκινάω να μετράω αφού δω το μπλε κ σταματάω μόλις αλλάξει σε αχνό πορτοκαλί ??? έχω Κh 5, 6 ή 7 ![]() ![]() ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μέτρηση ph | vasilhs | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 10-06-18 17:47 |
Μέτρηση ph | EVI-BILL | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 10-12-17 17:37 |
Η πρώτη μου μέτρηση. | kardasis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 17-07-13 15:54 |
Μέτρηση αλατότητας | Kotsos | Λοιπός εξοπλισμός | 19 | 08-07-12 16:42 |
Μέτρηση GH | geokary | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 27-04-07 15:39 |