|
|||
|
|||
2 λαμπες 18W παραλληλα...
παρακαλώ για την βοήθεια των ηλεκτρολόγων της παρέας (Apostoli...βγαλε ακρη πρωτα με τα ηλεκτρονικά ballast που παιζεις...και ασε με εμενα με τις απορίες μου...!!!)
σε ballast 2Χ20W...σύνδεσα παράλληλα δυο λαμπες 18W...αλλα αναβει μονο η μια....πρεπει να βαλω και starter μεγαλυτερο (υπάρχει starter 2x20???)...??? η εχω κανει λαθος συνδεση??? ευχαριστω!!! |
|
||||
|
||||
Σε σειρα τις λαμπες , οχι παραλληλα..
Παράλληλα απο ένα starter σε καθε λάμπα. Καπου κυκλοφορουσε ενα σχεδιο σε προηγουμενο ποστ. Το θυμαται κανεις? |
|
|||
|
|||
ωχχ....κατι μου λεει το σε σειρα......αλλα τι????.....παιζει πουθενα κανα σχεδιο????
ευχαριστω φιλε netblues.... |
|
|||
|
|||
μαλλον αυτο λες φιλε netblues eee????...ειδες αμα ψαχνει κανεις??? χεχε!!!!
http://members.misty.com/don/f-lamp.html#wd9 |
|
||||
|
||||
ειχαμε και καλυτερα, αλλα τα φαγε η αναβαθμιση...
μια χαρα ειναι αυτο, εκτος αν δεν το καταλαβαινεις.. αντε και το επομενο να ειναι ηλεκτρονικό, να μαθεις και τον αποστολη.. |
|
||||
|
||||
χεχεχε ζηλεύετε τις καινούριες μου Τ5 ε???
αν με "γλύψετε" λίγο, θα σας πώ τα αποτελέσματα της δοκιμής μου με τα καινούρια ballast!!!
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Μάλλον λόγω της κακοκαιρίας. |
|
||||
|
||||
όχι ρε... απλά η τοστιέρα μου τραβάει πολύ ρεύμα!!!
|
||||
|
||||
Εμενα με ειχε βοηθεισει αυτο το σχεδιακι που ειχα ψαρεψει περσι απο εδω...
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
λαμπες για jewel 200 λιτρων... | klaz | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 05-10-05 14:15 |
Ειναι καιρος για να αλλαξω λαμπες ;; | george | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 27 | 07-09-05 07:55 |
T5 λαμπες | soza | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 25-04-05 09:01 |
βρεγμενες λαμπες | steady | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 12-04-05 09:44 |
Την γνωμη σας για λαμπες φθοριου | Makis M | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 31-03-05 23:08 |