|
|
||||
|
||||
![]()
Καλήμερα σας..
Από το θέμα αυτό http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=97073 μου δημιουργήθηκε μια απορία όσον αφορά τις απώλειες που παρατήρησα στο ενυδρείο μου έπειτα από ένα σχετικό μικρο διάστημα λειτουργίας τους και δεν μου κάθεται σωστό... Από 30 γετρουδια απο 12 μελανοταινιες και από ένα ζευγάρι γοβιους.. Έχουνε απομείνει 6-7 γετρουδια 8 η 9 μελανοταινιες και ο αρσενικός γοβιος... Έριξα ένα καλό κλάδεμα και το είδα αλλιώς δεν θα το είχα παρατηρήσει... Οι παράμετροι νερού αλλά και οι ρουτίνες παραμένουν ίδιες... Οι τροφές είναι κατεψυγμένες αλλά και ανά τακτά χρονικά διαστήματα Grindal... Καμιά ιδέα για το τι παίζει? Ευχαριστω
|
||||
|
||||
![]()
Λουκα υπηρξαν αποτομες αλλαγες θερμοκρασιας η οι θανατοι παρατηρηθηκαν μετα απο ανοιγμα κουτιου και ταισμα νεας κατεψυγμενης τροφης?
|
|
||||
|
||||
![]()
Κόψε τις κατεψυγμένες θα πρότεινα.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Παρατηρήθηκαν καποια στιγμη το καλοκαιρι με αρχικο βημα της θηλυκιας γοβινας.. Επειτα ετρεχα με την δουλεια και δεν παρατηρουσα αρκετα συχνα πυκνα..αλλα στο καθε τοσο εχανα καποιο γετρουδι...μαλιστα ενα απο τα γετρουδια πηδηξε εξω απο το ενυδρειο την ωρα που ταιζα...το εσωσα στο τσακ... Οι τροφες ηταν ιδιες,κατεψυγμενες και σκουλήκια Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ------------------------- Γεια σου κλεο ![]() Και τι να δωσω??? Δεν ξερω τι αλλο τρώνε απο ξηρα δηλ... Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
![]() ![]() --------------------- Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Lth1 : 07-10-17 στις 12:20 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Γκρινταλ δινεις καθολου Λουκα?
|
||||
|
||||
![]()
Αμε...αρκετα μπορω να πω
Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
![]()
Συνεχίζει ακαθεκτο το φαινομενο και ειλικρινα δεν μπορω να το εξηγησω
Παράμετροι σε κανονικα πλαισια... Διοξείδιο 50-60 φυσαλίδες το λεπτο Καμια εξήγηση???καμια ιδεα?? Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
![]()
Μηπως τα ψαρια ειχαν θεμα εξ αρχης απ το μαγαζι που τα πηρες κ το βγαζουν τωρα;
Ποσο καιρο τα εχεις; Ελπιζω να βρεις ακρη.. Στάλθηκε από το LG-D335E μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τα ραμς απο φιλο συγχομπιστα Ειναι το περίεργο στο ολο "φαινομενο" Την μια να ειναι κομπλε και ετσι χωρις συμπτώματα να εξαφανίζονται την επομενη... Θα δω τι θα κανω Θέμη,να σαι καλα... Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
![]()
Λουκα κοψε μαχαιρι τις κατεψυγμενες. Το έχω ξαναναφερει σε κάποιο θέμα δεν θυμάμαι ποιο όμως.
Έτσι έχασα το πάκου μου. Κόψ'τες αλήθεια. |
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα, τα γερτουδια είναι αρκετα ευαίσθητα και εμένα το μυαλο μου πάει από το μαγαζί που τα πήρες εάν ήταν καλής ποιότητας εισαγωγη. Μου είχε τύχει και εμένα κάτι παρόμοιο παλιά http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=87284
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Γενικα ριχνω οτι εχει να κανει με αρτεμιες mysis κτλπ που ακομα και να κουβαλαει κατι το κυβακι δε θα επιζησει σε γλυκο περιβαλλον ![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Ουτε εγω πιστευω ότι ειναι απο τα κατεψυγμένα...
Αλλα θα παρω αρτεμια κατεψυγμενη... Πρεπει να υπαρχει μια ποικιλία με το εναν η με τον αλλο τροπο... Συμφωνω εν μερη και εγω με σενα στεφανε και με σενα χρησταρα..οπως και τα εχουμε ξαναπει... Βεβαια η απορια μου εμενα ειναι γτ σταδιακά... Καπου παει το μυαλο μου παιδια,θα δειξει τις επομενες μερες... Εβαλα ανθρακα κιολας για καποιες μερες...και βλέπουμε... Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θάνατοι... | macgyver | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 37 | 16-02-12 00:59 |
SOS, θάνατοι ψαριών.....!!!!!! | giorxatz | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 10-08-11 09:03 |
SOS: 4 θάνατοι σε 15 μέρες. :( | uptight | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 10 | 27-01-09 00:39 |
Θάνατοι Guppys | Colector | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 03-02-08 12:59 |
Θάνατοι.... | guppies_2 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 25 | 03-03-07 18:16 |