|
|
||||
|
||||
![]()
παίδες έχω το παρακάτω φίλτρο και το καθάρισα σήμερα και μετά το έβαλα σε λειτουργεια και όσο μόνο κάτουραει .ενώ πριν η ροή σκότωνε.
το ίδιο πρόβλημα είχα και με το που το έβαλα σε λειτουργία. για να κάνεις έξαερωση μέσα στο ντουλάπι πρέπει να είσαι τουλάχιστον bodybuilder γιατί είναι τόσο σκληρό το ελατήριο που πονάνε τα κόκαλα μου από το πάτημα. το θέμα είναι ότι είναι γεμάτες οι σωλήνες αλλά η ροή όσο μόνο κάτουραει και κάνει και θόρυβο. τρομπαρω πάνω από 1 ώρα αλλά τζίφος. τα υλικά τα έβαλα έτσι όπως ήταν και πριν απλά τα ξεπλύνα. Η φτερωτή πεντακάθαρη . υπάρχει κάποιος τρόπος να το γεμησω να ξεκινήσει να δουλεύει γιατί δεν μπορώ να βρω κάποια λύση. Χρήστο αν είσαι εδώ δωσμου τα φώτα σου. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Παραξενο.δεν εχεις μια αντλια να του βαλεις στην εισαγωγη;
|
|
||||
|
||||
![]()
Έχω και αυτό σκεφτόμουν τώρα να κάνω αλλά κάποιος τρόπος θα υπάρχει ρε γαμωτο να ξεκινάει το φίλτρο. νομίζεις και έκανα 2 ώρες πάγκο το στήθος μου με πέθανε.
Η τρομπα για να κατέβει πεθενεις αλλά και πάλι δεν γεμίζει σαν το τέτρα που είχα και πατούσα 2 φορές και γέμιζε μόνο του. Αυτό παλεύω από τις 8:30 και πάλι τπτ ------------------------- και με αντλια στην εισαγωγή τζίφος δεν φεύγει ο αερας ------------------------- Μετά από σχεδόν 6 ώρες που παλεύω να βγάλω τον αέρα τπτ. το σαλόνι μες τα νερά και γω μες τα νεύρα. τι αντλίες στην εισαγωγή τι γεμισμα του κάδου με άλφαδολάστιχο και τις σωλήνες πάλι τπτ. στο τέλος έβγαλα το φίλτρο και τις σωλήνες έξω μπροστά από το ενυδρείο για να μπορέσω να τρομπαρω αλλά πάλι τπτ. καπου εγκλοβιστηκε αέρας και δεν μπορεί να τον διώξει και κάτουραει. ωραίο φίλτρο πολύ δυνατό αλλά για να ξεκινήσει να δουλεύει δεν ξέρω τι πρέπει να γίνει. Τα δοκίμασα όλα αλλά τελικά θα βάλω το παλιό το μικρο
Φυλλάδιο πληροφοριών/φροντίδας μονομάχου από το GAB Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη alexis cosmo : 09-10-16 στις 12:43 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Δοκίμασες να το γύρεις; Συνήθως αν γύρεις ένα εξωτερικό 45μοίρες πέρα δώθε ή το κουνήσεις λίγο απότομα, εξαερώνει ικανοποιητικά
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι λιγο μεγαλο για να το κανω σβουρες δυστιχος.
Και καμποσα κιλα γεματο
|
||||
|
||||
![]()
Αλεξη δοκιμασε να το βαλεις σε λειτουργια χωρις τα υλικα μεσα σκετο τον καδο ειτε με την τρομπα ειτε με αντλια στην εισαγωγη αν δεν εξαερωσει και τοτε κατι αλλο παιζει δεν ειναι δυνατον
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπον αδειασε το τελειως απο νερο.τοποθετησε την εισαγωγη στη θεση της και ασε την εξοδο ελευθερη.ανοιξε τη βανα εισαγωγης και αστο να γεμισει νερο απο το ενυδρειο μεχρι που να στα πεταξει εξω απο την εξοδο..κλεισε την βανα εισαγωγης,κουμπωσε και την εξαγωγη και βαλε μπροστα..μετα ανοιξε και τις 2 βανες..χωρις τρομπαρισμα..
Το καταλαβες καθολου;η δεν τα εγραψα καλα; |
|
||||
|
||||
![]()
κουνατο περα δωθε οπως ειπε ο Κωστας.
Επισης, βγαλε απο το ενυδρειο το σωληνα εξαγωγης και βαλτον στο πατωμα σε μια λεκανη. Αστο εκει να τρεξει λιγη ωρα (συνηθως φευγει ο αερας γρηγορα σε χαμηλο υψος), μετα κοψε την ροη απ το βανακι και βαλτο πισω στο ενυδρειο. |
|
||||
|
||||
![]()
Τα εκανα ειδη ολα αυτα
Το μονο που δεν εκανα ειναι να κουναω το διλτρο περα δωθε αγκαλια και να τα βγαλω ολα εξω τα υλικα. Ολα τα αλλα τα εχω κανει. Γινετε να εχασε την δυναμη του μεσα σε 3-4 μηνες??? Δουλευε κανονικα μεχρι το πρωι
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γνωμες για φιλτρο Aquanova NCF-1500 | Bill-Samos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 24 | 17-05-15 16:19 |