|
|
|||
|
|||
![]()
Απ οτι εχω διαβασει τα helena τρελενονται για ramshorn.
Αυτο που ηθελα να ρωτησω ειναι,οτι αν φτασουν στο τελικο τους μεγεθος, μπορουν τα τα φανε?Δηλαδη αν στο ενυδρειο μου εχω 5-6 helena θα μπορουσαν να επιβιωσουν 2-3 ενηλικα ramshorn? |
|
||||
|
||||
![]()
Ουτε 24 ώρες δεν θα ζήσουν
|
||||
|
||||
![]()
Υπερβολικέ!
Μπορεί και 48 ώρες ![]() Πέρα από την πλάκα, νομίζω πως μόνο τα apple snails επιβιώνουν σε ενυδρείο με helena (κι αυτό όχι 100%) |
|
||||
|
||||
![]()
5-6 helena με 2-3 ramshorn ;
Βάλε 5-6 ώρες , μέχρι που θα τσακώνονται τα helena για το ποιό θα προλάβει να φάει ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Ιδιες ειναι οι συνθήκες σε 500λιτρο και ιδιες σε 10 λιτρα? ![]() ![]() Αν τα helena βρουν υπολείματα τροφής, θα ασχοληθούν μ αυτη Το συμπέρασμα ειναι πως δεν πανε στο ιδιο ενυδρειο ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Έστι είναι... δεν πανε στο ιδιο ενυδρειο.
κατά τα άλλα και εγω ποντάρω κάτω από 24 ώρες.... και με τα helena να ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
¶ρα ο δολοφόνος είναι αμείλικτος
Στο δικό μου πάντως, ένα και μοναδικό apple, επιβιώνει Αλλα είναι γαιδούρι ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Ουτε τα ενηλικα apple snails επιβιωνουν, απο πειρα. Θα ετυχε το δικο σου.
|
||||
|
||||
![]()
ουτε 24 λεπτα
![]() Ουτε τα ενηλικα apple ειναι τελειως ασφαλη (τα μικρα καθολου ασφαλη) Τα zebra δεν μου εχουν πειραξει ποτε. Τα MTS εχουν πιθανοτητες επιβιωσης επισης.
|
|||
|
|||
![]()
Οκ παιδια καταλαβα,Το θεμα λοιπον ειναι, οχι αν θα επιβιωσουν,αλλα το ποση ωρα.
Το ξεχναω λοιπον,εκτος κι αν καθαρισει το ενυδρειο απο τα Helena. Ευχαριστω και εγω αλλα μαλλον σας ευχαριστουν και τα ramshorn που τα εχω προσωρινα σε ενα μικρο ενυδρειακι και σκεφτομουν να τα βαλω στο μεγαλυτερο. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γέννα Clea Helena (Anentome Helena) | HeliosPanoptes | Σαλιγκάρια | 6 | 29-07-12 11:51 |
Σαλιγκάρι δολοφόνος (Antentome helena ή Clea helena ) | faceck | Σαλιγκάρια | 16 | 20-05-12 22:47 |