|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα,
Εχω ενα ενυδρειο 100l με γκαπυ κ πλατυ, μπορω να βαλω κ ενα χαρεμι μολυ και red cherry? Απο γεννες γενικα δεν ζουν πολλα μωρακια ή τα ρουφαει το φιλτρο ή γινονται μεζες Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
|
||||
|
||||
![]()
σε 100 λιτρα δεν θα εβαζα πανω απο 2 ειδη ζωοτοκων.
|
|
|||
|
|||
![]()
Γαριδες?
Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
|
||||
|
||||
![]()
τον γοννο θα τον τρωνε αν μπουν red cherry.
ισως να επιζουν ελαχιστες αν ειναι πυκνοφυτεμενο το ενυδρειο. Δεν θα εβαζα μικροσωμες γαριδες... αν θες γαριδες θα προτεινα μεγαλες, οπως αμανο,bamboo κλπ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tsala : 15-11-16 στις 20:44 |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστω
Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
"Αλληλοπάθεια" ή "Μπορούμε να απαλλαγούμε από τις άλγες?" | Κλεόβουλος | Βιβλιογραφία Γλυκού Νερού | 2 | 04-06-15 18:34 |
O Raven "πρασινισε" και ο "θρονος" οπως και το gab κανει το γυρο του κοσμου!!! | Γιώργος Κ | Ιστοσελίδες στο Internet | 37 | 23-08-10 22:10 |
"Επίσημη" έκδοση "υπολογιστή" ενυδρείου | Fonamstel | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 27 | 07-06-04 04:23 |
ΠΕΡΙ "ΖΟΥΜΙΩΝ" ΚΑΙ "ΑΦΕΨΗΜΑΤΩΝ" (Συνεχει | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 18-12-02 21:29 |