|
|||
|
|||
![]()
καλησπερα ανοιξα να καθαρισω για 1η φορα το εξωτερικο μου φιλτρο
(1η φορα το εκανα,δεν το εχω ξανακανει) και 2 μερες τωρα κανει θορυβο ,κατι σαν τριξιμο.... γτ? αυτο το εξαρτημα ειναι του φιλτρου? |
|
||||
|
||||
![]()
Αν δεν κάνω λάθος... πρέπει να είναι η βάση από τον άξονα της προπέλας. ¶νοιξε την κεφαλή και δες αν στηρίζεται το άσπρο κεραμικό σωληνάκι στις άκρες - προσοχή σπάει εύκολα!
|
||||
|
||||
![]()
Ενα απο τα ποδαρακια του καδου ειναι. (eheim part 7271950)
Ο θορυβος πρεπει να ειναι απο αερα που εχει εγκλωβιστει στον καδο και χτυπαει η φτερωτη. Διαβασε αναλογα θεματα και λυσεις https://www.google.com/search?q=%CE%...www.aquatek.gr
|
||||
|
||||
![]()
Οπως προαναφερθηκε ειναι απο τον αερα που εχει εγκλωβιστει.
Για μενα η πιο ευκολη λυση που κανω και στα δικα μου ειναι να βαζω μια αντλια στην εισοδο του φιλτρο η οποια σπρωχνει νερο μεσα στο φιλτρο και ετσι φευγει και ηβπαραμικρη φυσαλιδα αερα.
|
||||
|
||||
![]()
Αν ειναι απο αερα που σου λενε απλα κουνα το φιλτρο για να φυγει!!αν δ ειναι αερας προσςξε λιγο την διαταξη ολων των μερων του φιλτρου σου μηπως εβαλες κατι λαθος (αυτο ειχα κανει εγω)!!το κεραμικο της φτερωτης προσεχε το πολυ γιατι σπαει...να ακουμπαει κ στα δυο μαυρακια!!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
κανει? | LAKI | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 26-04-13 19:06 |
ο Σκιουρος μου κανει περιεργο θορυβο | Blitzball | ¶λλα ζώα | 24 | 08-01-09 20:39 |
Τουρμπελα με θορυβο? | the watcher | Κυκλοφορία | 4 | 14-12-08 17:24 |
υπερχειλιση. θα κανει θορυβο??? | alan boy | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 8 | 05-06-08 09:30 |
Πως το κανει??? | Nik25 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 3 | 22-02-08 14:15 |